’s Nachts huilen om je mama in nieuwe gameplaytrailer Call of Duty 3

Call of Duty 3 beschiet ons met screenshots en trailers om je vingers bij af te likken. Vandaag hebben we een hele vette nieuwe gameplaytrailer die zich grotendeels ’s nachts afspeelt. En zeker met de capaciteiten van de next-generation consoles zien die rondvliegende kogels, de lichtflitsen bij de loop van je geweer en een granaatinslag er nog heftiger uit dan voorheen.

Call of Duty 3 is weer helemaal scripted, wat wil zeggen dat het pad dat je gaat in de game van te voren bekend is. Geen vrijheid zoals in Brothers in Arms, waar tegenover staat dat in CoD3 w茅l alles kapot kan. Meer bloed, zweet, kots en tranen dan ooit tevoren in een WOII game. Bobby Kotick, algemeen directeur van Activision, heeft bekend gemaakt geen plannen te hebben voor een PC-versie van deze game, terwijl de roots van deze game ligt bij de PC, waar het zijn debuut maakte. Onlangs is wel bekend geworden dat de game naast de Xbox, Xbox 360, PlayStation 2, PlayStation 3 en Wii, 贸贸k op de PSP gaat verschijnen.

Voor de High Definition trailer van 25MB klik je hier.

Call of Duty 3 zal als launchtitel verschijnen op de PS3 en de Wii en ligt vanaf 17 november in de schappen voor de Xbox 360, Xbox, Playstation 2 en de PSP.

 1.   
  Nirusu's avatar

  Ziet er echt mooi uit.

 2.   
  Cirdan's avatar

  die duitse soldaten stonden ook maar te wachten tot ze dood geschoten werden…maar het zag er wel vet uit:D

 3.   
  Tom's avatar

  Vet, nu kunnen wij zlef ook granaten oppakken en wegsmijten! Dit ziet er beter uit dan de screens die voorbijkwamen.

 4.   
  Headdy NL's avatar

  lol lkkr met een jeep duitsers squeeshen 8)

 5.   
  firro's avatar

  op hoeveel FPS word het gespeelt :|:S:S:S

 6.   
  Bumshakalakabum's avatar

  jezus.. wat een slechte AI 馃懣 + dat de stemme nog et zelfde zijn 馃槨 ik denk dat dit deeltje van de COD reeks niks verbetering heeft op de vorige delen.. althans het enige zijn de chrapics en dat je in een auto kan gaan zitte

 7.   
  para's avatar

  hoezo niet voor de pc eigenlijk

 8.   
  ponny5's avatar

  ze vallen nog het zelfde dat is niet zo leuk maar het ziet er vet uit hoor maar het is weer niet helemaal goed hoor das wel jammer 馃槈

 9.   
  ponny5's avatar

  馃槈

 10.   
  jordyhuisman3's avatar

  wooohh 馃槷 vet strak 馃槈 die ga ik zeker aan me verzameling toevoegen 馃槅

 11.   
  M o n d e o's avatar

  Maar niet voor de PC 馃檮