Veel spectaculaire gameplayfilmpjes van Gears of War

Hoewel we gisteren al behoorlijk wat nieuwe informatie hadden omtrent Gears of War, barsten we vandaag echt los. We hebben namelijk drie Developer Walktrough’s voor je, en daarnaast staat er ook nog een On Stage demonstratie van dit spel voor jullie klaar.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking wordt heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, moeten Gears of War tot een echte killergame maken.

De On Stage Demonstration is 37MB groot en is hier te downloaden. De Developer Walktrough laat je een level uit de game zien en is opgedeeld in drie delen. Deel één, deel twee en deel drie zijn in gewone kwaliteit en via die links te bekijken. De High Definition-versies zijn een stuk groter en ook opgedeeld in drie stukken; nummer één, twee en drie.

Gears of War verschijnt op 19 november voor de Xbox 360.

  1.   
    G-Man's avatar

    Gears of War is echt top 🙂 November wordt echt een geweldige maand voor mensen met een X360, en natuurlijk voor mensen die de Wii kopen 😉

  2.   
    Mrn.'s avatar

    Ik weet niet!

  3.   
    CrimineelTjE's avatar

    @g-man

    daar heb je helemaal gelijk in want ik ben dan jarig en ik koop dan gears of war 😀

  4.   
    G-Man's avatar

    Met de Wii heb ik het natuurlijk over de Gameplay he 😉 Hij komt, zoals je hier laatst nog hebt kunnen lezen, op 8 december uit. Wel relaxt dat er nu een gratis Gears of War theme op Xbox Live staat.