Nieuwe details multiplayer Gears of War

Ontwikkelaar Epic Games heeft meer informatie over de multiplayermodus van Gears of War losgelaten. De game staat hoog in het vaandel bij Microsoft, aangezien de titel als veelbelovend wordt bestempeld door pers en gamers. De multiplayermodus zal de naam War Zone krijgen, en er worden duels gespeeld van vier tegen vier. De Excecution zal op acht verschillende maps spelen tegen de Ressurection. Elke speler heeft een soort medic-skill, wat je in de gelegenheid stelt zwaargewonde teammaten te healen. De co-op modus zal ook aanwezig zijn, wat kan resulteren in verscheidene archievements. Al met al niet veel nieuws onder de zon, alhoewel de gameplay in combinatie met deze feiten voor een fraai resultaat kan zorgen.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking wordt heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, moeten Gears of War tot een echte killergame maken.
Deze game verschijnt voor de Xbox 360 en de PC.

  1.   
    Mandamo's avatar

    Kost het hier ook 20 rake schoten voor iemand neer gaat?

  2.   
    snuifski's avatar

    Pff 4 tegen 4,ik vind het net als met call of duty toch matig,ik wil gewoon net als met battlefiel2 24 tegen 24 spelers,een groot slagveld is leuker dan 4 tegen 4.