X06: Zidane staat klaar voor de kopstoot op nieuwe screens PES6

Net zoals elk jaar hebben we deze herfst weer een afgevaardigde van de FIFA-en de Pro Evolution Soccer-serie voor jullie. De series kruipen steeds dichter naar elkaar toe, en dat is dan met name een prestatie voor FIFA. Pro Evolution Soccer 6 mag er zeker zijn, en vandaag hebben we een setje nieuwe screenshots. Aanschouw ook Zinedine Zidane met nummer 10 op het eerste screenshot. Staat die mooie, brede borstkas niet helemaal klaar voor een flinke kopstoot tegen het schouderbeen?

Pro Evolution Soccer 6 zal alles bezitten wat je van de vorige PES-delen gewend bent. Een heerlijke Master League mode, vrienschappelijke partijen, penaltyserie’s, league en cup zullen allemaal weer van de partij zijn. Een nieuwe modus is de International Challenge Mode, wat je laat kwalificieren voor het WK. Via allerlei omwegen natuurlijk, want die route zit niet zonder valkuilen.
Kritiek op de vorige delen waren het slappe commentaar van Peter Brackley en Trevor Brooking, en de scheidrechter die vrijwel niets door liet spelen en overal een vrije trap in zag. Aan dat laatste is gewerkt, de scheidsrechter laat veel meer door spelen wat resulteert in een meer op-en-neer golvende wedstrijd. Ook is in dit deel mogelijk een snelle vrije trap te nemen, waardoor je de tegenstander al kunt verrassen voordat zij zich verdedigend goed op kunnen stellen. Spelers zullen tijdens een rush naar voren aan wijzen waar zij de bal willen hebben, wat misverstanden in een counter voorkomt.

[SCREENSHOTS]

Pro Evolution Soccer 6 zal in oktober het licht zien, voor de Playstation 2, PC, PSP, Xbox 360 en Nintendo DS.

Meer Pro Evolution Soccer 3

16/10/2003Pro Evolution Soccer 3 1
 1.   
  Rhemme's avatar

  Onderste screenshot: “Toen men hoorde dat de Tsjech aan de bal van de Klu-Klux-Klan was, kwam iedereen hard aangesneld”

 2.   
  Diede's avatar

  Moet die nummer 15 poepen ofzo

 3.   
  Ruudjee's avatar

  Hehe et lijkt inderdaad net offie moet schijten, je kunt er zo een plee onderschuiven ๐Ÿ˜›

 4.   
  real gamer's avatar

  Dat ”gras” ziet er echt verneukt uit ๐Ÿ˜•

 5.   
  MaxrinAss's avatar

  wat een k*t graphics

  ahahah en op screen 1 zie je nummer 4 aan z’n lulletje zitten ๐Ÿ˜›

 6.   
  Design's avatar

  Lol Superstar. ๐Ÿ˜†
  Het ziet er wel naar uit dat deze game echt verneukte grafics gaat hebben. ๐Ÿ™„