X06: Klauterende Sam op nieuwe screens Splinter Cell: Double Agent

Hadden we gisteren nog het nieuws van de X06 persconferentie dat Splinter Cell: Conviction alleen uit zou gaan komen op de Xbox 360 en de PC, vandaag hebben we nog wat screenshotsjes voor je van Splinter Cell: Double Agent, het vierde deel in de serie dat binnen enkele weken verschijnt.

Sam Fisher verliest in het nieuwe deel zijn dochter, ten gevolge van een tragisch auto-ongeval. Sam loopt hierdoor een trauma op en blijft maar aan zijn dochter denken. Om even aan iets anders te denken, vraagt hij aan Lambert of hij geen opdracht heeft. Sam wordt een baan aangeboden als NOC agent, waardoor hij zich tussen de bendes zal infiltreren om informatie te verschaffen. Zijn eerst bende is de John’s Brown Army, JBA. Door een brute bankoverval komt Sam echter in de gevangenis. De NSA, de organisatie welke achter Sam staat, zal Sam af en toe opdrachten geven. Sam Fisher blijft echter ook nog lid van de JBA en zal zijn loyaliteit moeten bewijzen en opdrachten uit moeten voeren. Als we dan vervolgens horen dat delen van het verhaal zich in Shanghai en een oorlogsgebied in Afrika afspelen, worden we helemaal benieuwd.
Lees ook de column GamersNet goes Ubisoft over het exclusieve bezoek aan Ubisoft, met nog meer gedetailleerde informatie over deze game.

[SCREENSHOTS]

Splinter Cell: Double Agent ligt op 19 oktober in de winkels voor de PC en Xbox 360. De PlayStation 2-, GameCube- en Xboxversies moeten een weekje langer wachten tot 26 oktober. Voor de Nintendo Wii verschijnt hij op 8 december. Een release voor de PS3 is voorlopig nog niet bekend.

  1.   
    J-Loco's avatar

    Deze game OWNED :D. Deze word beter dan alle voorgaande delen denk ik. En het ziet er echt chill uit.

  2.   
    Tom's avatar

    LOLOLOL! Check screen 2: Hier zie je een spion klimmen. En PRECIES ditzelfde steegje heb je in de eerste SC game! Beschiet hij hier zijn verleden ofzo?

  3.   
    Diede's avatar

    Wow, jij bent scherp 😮

  4.   
    Tom's avatar

    Was dat sarcastisch bedoeld…?

  5.   
    Ruudjee's avatar

    hehe denk ’t niet ;).. het is dat steegje wel, alleen “iets” mooier..
    Verder gaat deze game zoo relaxed worden, zeker weten 😀

  6.   
    Design's avatar

    Idd, zelfde steegje… Benieuwd wat dat wordt. Deze game wordt echt zo vet! 😀