Sam Fisher probeert ook laatste twijfelaars te overtuigen met nieuwe demo

Nadat er al een singleplayer demo van Splinter Cell: Double Agent was uitgebracht voor de PC, heeft Ubisoft het rijtje demo’s compleet gemaakt met het beschikbaar stellen van een singleplayer demo op Xbox Live Marketplace. Voor de laatste groep twijfelaars of gamers die om de een of andere reden de game nog niet gespeeld hebben, is het dus een mooie kans om het alsnog eens te proberen. En voor de formaliteit: de demo is 505MB groot.

Sam Fisher verliest in het nieuwe deel zijn dochter, ten gevolge van een tragisch auto-ongeval. Sam loopt hierdoor een trauma op en blijft maar aan zijn dochter denken. Om even aan iets anders te denken, vraagt hij aan Lambert of hij geen opdracht heeft. Sam wordt een baan aangeboden als NOC agent, waardoor hij zich tussen de bendes zal infiltreren om informatie te verschaffen. Zijn eerst bende is de John’s Brown Army, JBA. Door een brute bankoverval komt Sam echter in de gevangenis. De NSA, de organisatie welke achter Sam staat, zal Sam af en toe opdrachten geven. Sam Fisher blijft echter ook nog lid van de JBA en zal zijn loyaliteit moeten bewijzen en opdrachten uit moeten voeren. Als we dan vervolgens horen dat delen van het verhaal zich in Shanghai en een oorlogsgebied in Afrika afspelen, worden we helemaal benieuwd.

Splinter Cell: Double Agent is inmiddels al uitgebracht voor de Xbox 360, PlayStation 2, Xbox, GameCube en de PC. De Wii-versie volgt op 15 december en de PS3-versie zal volgend jaar maart uitgebracht worden.

  1.   
    Mick.W's avatar

    jammer dat ik nog niet online kan

  2.   
    MC TiM's avatar

    Leuk, toch even checken, werkt handig die demo’s via live marketplace, hoop dat er ook nog één van gears of war komt!