X06: Meer informatie en beelden van Halo Wars

Op de X06 presentatie is gisterenavond de game Halo Wars aangekondigd. Deze game wordt een RTS binnen het Halo-universum en zal exclusief voor de Xbox 360 moeten verschijnen. Vandaag hebben we de eerste info en beeldmateriaal.

Halo Wars zal zich afspelen v贸贸r Halo 1: Combat Evolved. We schrijven de tijd dat de mensen voor het eerst in aanraking komen met de Covenant. In de Human-campaign krijg jij de “Spirit of Fire”-troepenmacht onder de knoppen, een leger van de UNSC. Daarnaast wordt het ook zeer waarschijnlijk dat er een Covenant-campaign aankomt en dat ze speelbaar zullen zijn in de losse potjes.
De game zal zich kunnen inspireren op twee knallers van Halo-titels en een heleboel achtergrondinformatie. Op het gebied van units zien we dan ook veel bekenden uit de shootergames. Scorpion Tanks, Warthogs, Elites, Marines, Spartans, Pelicans, Hunters, Banshees en Scarrabs kwamen langs in de trailer en daarnaast hebben we natuurlijk ook weer de Grunts en de Elites die in de covenantlegers vechten. Daarnaast is men ook van plan om met een serie nieuwe units te komen.
Halo Wars moet een meeslepende singleplayermode maar ook een grote multiplayermode gaan huisvesten. Xbox Live is daar een belangrijk deel van. Verwacht dus verhitte strategygames via Xbox Live, maar ook toernooien, clans en downloads.

[SCREENSHOTS]

Halo Wars wordt niet eerder dan 2007 verwacht.

 1.   
  J-Loco's avatar

  Verander de titel van “X06: Meer informatie en beelden van Halo Wars” naar “X06: Meer informatie en screensavers van Halo Wars”

 2.   
  Rhemme's avatar

  Als screensaver wordt ie bij mij zo erg uitgerekt 馃檨

 3.   
  Rijstekorrel's avatar

  @ gasten boven mij

  hoe als screensavers de titel snap hem niet ?

  maar ziet er goed uit ben benieuwd 馃榾

 4.   
  Bub’z's avatar

  omg, ik kom helemaal terug van wat ik heb gezegt over halowars… 馃槷
  ik heb nu een trailer gezien, dat ziet er vet uit man!

 5.   
  Serg1337's avatar

  ik heb ook heel veel demofilmpjes gezien en ik vind het egt heel erg gedetaileerd (wat echt ongelovelijk is 8) )ik ga hem meteen kopen als die voor de pc uit komt 馃槢