Snelle screenshots van Need for Speed Carbon: Own the City

Need for Speed Carbon is de nieuwste telg in deze raceserie, waarvan Electronic Arts elk jaar steevast een deeltje klaar heeft liggen. Naast alle huidige consoles en de next-generation consoles komt de game ook naar de PC en de handheld. Voor die laatste groep is een aparte game aangekondigd, namelijk Need for Speed Carbon: Own the City. Vandaag hebben we nieuwe screens van de PSP-versie van deze game.

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

Need For Speed: Carbon zal begin november uitkomen voor de PC, PS2, Xbox, Xbox 360 en Gamecube. De PlayStation 3-versie volgt in maart, de Wii-versie in december rond de release.. De PSP-, Gameboy Advance- en Nintendo DS-versie heet dus Need for Speed: Carbon – Own the City.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    TotalPicnic's avatar

    hoe meer ik zie hoe saaier het me lijkt, ea kan btr stoppen met die screens

  2.   
    R.andom H.ero's avatar

    Gast, ik zeg t je, dat is gewoon de kaart van NSFUII

  3.   
    Diede's avatar

    Missie lijkt steeds kanslozer te worden.

  4.   
    Topie's avatar

    ik geloof dat dit Needforspeed carbon is,….

    als dit hem is,.. nouw ea geef mij maar nieuwe trailers van needforspeed carbon die vind ik wel mooier

  5.   
    Topie's avatar

    het moest ik geloof niet zijn,. jongens sorryyyyy

  6.   
    Eppo's avatar

    is dit niet toevallig de versie voor de psp?? ( als die tenminste komt:+)

  7.   
    mastertje's avatar

    jah toch of kwam er alleen 1 uit voor Most Wanted op de PSP?

  8.   
    geraldrealgamer's avatar

    anders lees je de text der bij 🙄
    staat tog dat dit psp screens zijn 🙄

  9.   
    Cirdan's avatar

    dit zijn gewoon PSP screens jongens;) beter lezen;)

  10.   
    Mandamo's avatar

    Je was me voor.. Het staat idd duidelijk in de tekst. Toegeven, ik dacht zelf eerst ook dat het de versie voor de grote consoles/pc was. Voor de PSP is het wel erg mooi. Misschien EINDELIJK weer een goed spel voor de psp?

  11.   
    Cirdan's avatar

    denk het wel;) ik vind het vet dat ze weer alles in het donker laat racen 8) dat is beter dan in daglicht..

  12.   
    Design's avatar

    Ik vind het er vet uitzien voor de PSP! 😀

  13.   
    R.andom H.ero's avatar

    T mag dan wel de map van NFSUII zijn maar t ziet er idd goed uit, alleen jammer dat ik een PSP met GTA VCS heb besteld 😥 , dan koop ik carbon wel op de pc of 360

  14.   
    Cirdan's avatar

    GTA VC is juist vetter op de PSP denk ik hoor;)

  15.   
    G-Man's avatar

    Hey! Vinyls op carbon fiber! Dat kan niet 😀 Tenminste, in NFSU2 en in Most Wanted werd uitgelegd dat dat niet mogelijk is. Dan vind ik het wel vreemd dat het juist op de PSP-versie wél kan 😕

    Wel prachtige PSP-graphics btw 8)

  16.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja kan toch zo zien dat ze voor de psp zijn al als je er 1 opent de screens zijn een stuk kleiner als de screens die je normaal ziet voor de ps2,xbox,gamecube en 360 😆 o ja en de pc

    maar voor de psp ziet het er wel goed uit.ik wil eerst de demo op me ps2 ofzo spelen en dan oordelen of ik hem wil.ik vind nfs niet leuk meer namelijk sinfs underground 2.