Eerste echte foto van PlayStation 3 packshot op het internet

Op het eerste packshot van een PlayStation 3-game die we iets meer dan een week geleden voor jullie hadden, was veel kritiek, en dan met name om de blauwe Blu-Ray rand eromheen. Het ging hier echter maar om een snel Photoshopje van de gameswebsite IGN. Nu hebben we echter van diezelfde website de eerste echte foto van een PlayStation 3-game binnen, namelijk Sonic the Hedgehog.

Wanneer je het doosje in het echt bekijkt valt op dat de blauwe case veel minder in het oog valt dan eerst leek. De blauwe kleur is nogal transparant en het voordeel van zo’n Blu-Ray case is dat ook films hierin verpakt zullen worden. Hierdoor zullen consumenten sneller de link leggen tussen films en de PlayStation 3, wat alleen maar goed kan zijn voor Sony.

Ook valt op dat de tekst op de zijkant van de box (Sonic the Hedgehog) precies tegenovergesteld is aan die van een PlayStation 2 game. Daarbij zou die tekst namelijk van boven naar onder te lezen zijn, maar hier staat hij van onder naar boven. Dat wijst erop dat de games bedoeld zijn om met de voorkant naar beneden in de kast gelegd te worden. Ook is de zijkant niet meer wit met een vast lettertype, maar zorgt het nodige artwork hier voor wat opfrissing.

Aanschouw de foto zelf, en oordeel.


Klik op de afbeelding voor een grotere versie

  1.   
    spysiem's avatar

    niet slecht hoor ๐Ÿ˜† kan ook aan de sonic voorkant liggen

  2.   
    G-Man's avatar

    De Sonic-voorkant helpt natuurlijk wel goed mee met het contrast, maar het ziet er stukken beter uit dan die frontale plaatjes van een aantal dagen geleden ๐Ÿ™‚ Het is precies hetzelfde als wat we toen te zien kregen, maar ik vind het zo op een normale foto stukken beter uit.

    Ik blijf het lettertype van Playstation 3 belachelijk vinden. Gewoon exact hetzelfde als dat van Spiderman…

  3.   
    Copyc@t's avatar

    Smaken verschillen ik vind het lettertype dus wel Cool. 8)

  4.   
    Design's avatar

    Ik vind het best wel vet! ๐Ÿ˜‰

  5.   
    G-Man's avatar

    Het lettertype is wel cool, maar het is nogal onprofessioneel om zomaar een lettertype van iets dat al bestaat over te nemen en er je eigen product mee te maken.

  6.   
    Cirdan's avatar

    wat zeiken jullie altijd…het gaat toch om die game dat er in zit?! als ik een PS3 heb ga ik echt niet op de verpakking letten hoe de lettertype eruit ziet, …wat boeit dat?

  7.   
    Wouter's avatar

    Ja, je hebt gelijk! Het gaat om het spel wat er in zit! Ik ga toch ook niet van: oh, dat is een mooie verpakking, laat ik die game maar eens gaan kopen!? ๐Ÿ˜•

  8.   
    Ranzaap's avatar

    De verpakking is het eerste waar je naar kijkt als je het doosje in je handen hebt.. ziet het er van de voorkant al bagger uit dan wil je niet eens naar de achterkant kijken

  9.   
    Copyc@t's avatar

    De spiderman films worden gemaakt door Sony pictures en als die het lettertype van de Film overnemen is dat hun goed recht ze hebben het immmers zelf gemaakt…toch??

  10.   
    Cirdan's avatar

    @ Ranzaap

    ik kijk al van te voren naar de games die ik wil kopen op gamesites…dus de voorkant boeit me niks en ik kijk altijd achterop hoe de game inelkaar zit;)

    en @ hierboven

    Die PS3 tekst staat bij alle gameshoesjes;)

  11.   
    Diede's avatar

    Ik vind dat blauwe echt niet mooi. Het ziet er zo goedkoop uit. Het blijft natuurlijk een doosje met een kopietje van de game er overheen, maar zo wรญl je het er toch niet uit laten zien? Doe mij maar PlayStation-zilver ofzo, iets met stijl. Niet zo goedkoop, inspiratieloos blauw.

  12.   
    Cirdan's avatar

    daar heb je gelijk in;) ze mochten idd iets aan de stijl doen maarja..het gaat toch om de game dat erin zit? right?

  13.   
    mazdaman's avatar

    Het is reeds bekend dat dit een Fake is

  14.   
    Rijstekorrel's avatar

    ziet er wel cool uit

  15.   
    Nirusu's avatar

    Ik vind die van de Wii mooier.