Overdosis aan gameplayfootage van Metroid Prime 3: Corruption

Hoewel we donderdag nog het trieste nieuws hadden dat Metroid Prime 3: Corruption is uitgesteld naar 2007, is er vandaag en schrale troost. Er zijn namelijk echt een heleboel gameplaytrailers van de game vrijgegeven, vers van het Nintendo Wii persevenement.

Samus Aran keert terug in Metroid Prime: Corruption voor de Nintendo Wii. Uiteraard maakt de game volop gebruik van de Wiimote en de Nunchuck, aangezien het gehele richtsysteem gebaseerd is op de motion sensor. Want er zal zeker wat geknald worden in deze nieuwe action/adventure. Sector Zero van de basis van de Galactic Federation is namelijk doelwit van een stel Space Pirates, en Samus moet de powercentrale van het ruimtestation opnieuw opstarten om de afweersystemen te activeren. De Pirates worden echter geleid door Dark Samus en ze gaan op plundertocht over vele planeten om aldaar Phazon-zaad uit te strooien, om de planeet te corrumperen en uiteindelijk over te nemen. Uiteraard moet jij als Samus een heel trits planeten verkennen en deze zaden vernietigen…

Als eerste hebben we gameplaytrailer numero één en twee. Daarnaast er echt hele vette footage te bekijken van een bossfight waarin Samus het opneemt tegen Ridley, je vindt hem hier. Ook is er een compilatie met meerdere bossfights, die via deze link te bekijken is. Daarnaast is er nog een verwoestende Beam Blasting Gameplay, zowel in een gewone versie als High Definition. Tenslotte hebben we nog een hele uitgebreide Walktrough van deze game voor je in petto. Als je daarmee niet zoet bent tot 2007…

Metroid Prime 3: Corruption zal dus pas in 2007 in de winkels liggen, exclusief voor de Nintendo Wii.

 1.   
  nEels's avatar

  Hebbe hebbe hebbe! Jammer dat ie nou pas ergens in 2007 verschijnt. Mja, nu heb ik wel weer even de tijd om er voor te sparen. Het leven van een student gaat nie over rozen (en veel geld).

 2.   
  Copyc@t's avatar

  Sorry dat ik het moet zeggen maar echt beter als op de Cube vind ik het niet uit zien, maar het zal wel weer een vette game worden.

  Verder vraag ik me wel af wat het nut is van filmpjes in HD formaat bij de Wii games.

  HD tv en Wii?
  K’dacht t nie 🙄