De week van MoviesNET: week 2

Vers van de pers is hier weer een nieuw weekoverzicht van wat er zoal gebeurde op MoviesNET. Zoals je ziet weer de nodige headlines en recensies. Maar dat is niet alles, we geven je regelmatig een tip van de dag in onze rubriek “vanavond op tv”, zodat je nooit meer de beste films op tv hoeft te missen. En alsof dat nog niet genoeg is hebben we deze week ook weer 4 mensen blij gemaakt met twee vrijkaartjes voor Mission Impossible: Ghost Protocol. Reden genoeg dus om MoviesNET in de gaten te blijven houden.

Nieuws

Nog 10 kandidaten voor de visuele Oscars
Wie zijn er dit jaar de grote kanshebbers om met de Oscar voor beste visuele effecten aan de haal te gaan? Dat lees je hier. Er zijn nog tien films in de race…

Foto’s uit Brave en The Hobbit
Zeer sfeervolle foto’s uit twee veelbelovende films: The Hobbit (heeft die verder nog introductie nodig) en de nieuwe Pixar-release Brave.

Nieuw: de Star Wars burger
Het zal niemand ontgaan zijn, maar Star Wars keert terug naar het grote scherm. In 3D. Om de hype alvast aan te wakkeren, heeft fastfoodketen Quick drie speciale Star Wars theme hamburgers op de markt gebracht. Awesom, of over de top? Zeg jij het maar…

Jim Carrey terug als Bruce Almighty?
De geruchten doen al langere tijd de ronde, maar nu lijkt het er dan echt van te gaan komen. Een vervolg op het komische Bruce Almighty, waarin Jim Carrey ontdekt dat het nog helemaal niet zo makkelijk is om god te zijn.

Fassbender over X-Men
Tot zijn spijt geeft Michael Fassbender toe dat hij er aan vast zit door zijn contract: hij zal toch echt mee moeten werken aan die sequel op First Class. He. Balen…

5 posters voor Star Wars
Als burgers niet helemaal jouw ding zijn, hebben we ook wat concreter beeldmateriaal voor je. Vijf hele vette posters voor de re-release van Star Wars: Episode 1 – The Phantom Menace om precies te zijn.

Johnny Depp als vampier
Ook zo’n fan van de films van het duo Tim Burton – Johnny Depp? Dan zul je vast wel warmlopen voor deze eerste foto uit hun nieuwste samenwerkingsproject: Dark Shadows!

Recensies

Mission: Impossible – Ghost Protocol

The Darkest Hour

  1.   
    Supermanneke's avatar

    Kan niet wachten op de Hobbit :(. En de nieuwe Game of Thrones ofcourse, maar volgens mij is dat nog niks op de Nederlandse TV.

  2.   
    Sarge's avatar

    Jammer dat MN nog zo weinig hits krijgt! Hopelijk helpen deze weekoverzichten daar een beetje bij!

  3.   
    Zeeha's avatar

    Heel erg interessant weer 🙂