…en afdalende skaters in Tony Hawk`s Downhill Jam screenshots

Tony Hawk’s Downhill Jam wordt een game exclusief voor de Nintendo-platformen, dus de Nintendo Wii en Nintendo DS. Vandaag kunnen we ook deze groep gamers weer lekker maken met een stel screenshots. Naast de overkill aan Tony Hawk’s Project 8 screens hebben we namelijk ook nog een vijftal kiekjes voor je van deze game.

In Tony Hawk’s Downhill Jam wordt voor de eerste keer afgeweken van het orginele concept. Niet langer zul je in een skatepark of op straat zoveel mogelijk trucjes uit moeten halen, maar ditmaal is het zaak om zo snel mogelijk naar beneden te komen vanaf bijvoorbeeld de drukke straten van San Francisco of de steile bergen van Machhu Pichu. Tijdens deze halsbrekende afdaling is het uiteraard nog steeds mogelijk om allerlei trucjes uit te halen, en de punten en de tijd zullen samen je score vormen. Daarnaast zul je voetgangers en auto’s moeten ontwijken, en je tegenstanders van de weg moeten beuken om een voorsprong op te bouwen.
In de Nintendo Wii-versie is het mogelijk om met de Wiimote heen en weer te leunen en hem in een richting te bewegen, zodat je ook daadwerkelijk die kant op zult skateboarden. Het leunen, gecombineerd met het sturen moet ongetwijfeld voor een leuke spelervaring gaan zorgen.

Tony Hawk’s Downhill Jam is een launchtitel voor de Nintendo Wii en zal 8 december verschijnen. Een release voor de Nintendo DS staat voor diezelfde periode gepland.

[SCREENSHOTS]

 1.   
  J-Loco's avatar

  best K.U.T graphs maja

 2.   
  R.andom H.ero's avatar

  THPS 2 any1?

 3.   
  punk's avatar

  wii moet ik egt ni hebbe

 4.   
  Eggie124's avatar

  dat uigemelk van die thps games ben ik nu echt zat.. ik ga der geen een meer kopen.. (dat riep ik ook al na deel 4 😛 )

 5.   
  Rhemme's avatar

  Ben ik hier dan de enige die deze game wel ziet zitten? Een beetje heen en weer leunen met je controller in de hand en snoeihard op je board van een berg afscheuren? Laat maar komen, en zeker geen uitmelkerij.

 6.   
  Tom's avatar

  Inderdaad, uitmelken is het nou ook weer niet. Er zit wel effe iets nieuws in. Ik hoop alleen niet dat al dat gedoe met de WiiMote één grote gimmick word.

 7.   
  RobvdBerger's avatar

  hoe kan t dat red steel dr erg mooi uitziet (evenals SCDA voor de Wii) en dit zo gaar…??

 8.   
  real gamer's avatar

  Whaha, mn psp kan nog betere beelden produceren 😛