Dochtertje vermoord door vader wegens gevallen Xbox

Deze week een schokkend bericht uit de Amerikaanse krant de Philadelphia Inquirer. Een Amerikaanse vader heeft namelijk zijn zeventien maanden oude dochtertje vermoord nadat ze zijn Xbox van de kast had laten vallen tijdens een gamessessie.

De 25 jaar oude Tyrone Spellman was op zijn Xbox aan het spelen toen de amper anderhalf jaar oude baby aan het snoertje van zijn controller trok. Daarop viel de console naar beneden, waarna de man zijn zelfbeheersing verloor. Het slachtoffer werd zijn dochtertje, Alayiah werd namelijk meerdere keren hard geslagen en zelfs door de kamer heen gegooid. Na deze mishandeling overleed het kindje ter plekke, mogelijk ten gevolge van een hersenfractuur. Toen de vader weer bij zinnen was gekomen en vaststelde dat zijn dochter dood was legde hij haar in haar bed. Toen moeders thuiskwam vertelde hij dat ze lag te slapen, maar familie kwam er later achter dat ze dood was. Hierop werd de politie gebeld, die een onderzoek instelde. Spellman verklaarde dat zijn dochter waarschijnlijk uit haar bedje gevallen moest zijn, maar deze leugen werd al snel ontmaskerd.

Spellman is nu beschuldigd van moord en zal spoedig berecht worden. In Pennsylvania, de staat waarin de misdaad gebeurde, bestaat de doodstraf. De vader hangt, indien hij schuldig bevonden zal worden door de jury, een celstraf van minimaal vijf jaar boven het hoofd. De doodstraf is ook een mogelijkheid, maar deze zal zeer waarschijnlijk niet worden toegepast, omdat het hier geen moord met voorbedachte rade betreft.

De familie stond al langere tijd bekend bij The Department of Human Services, de Amerikaanse kinderbescherming, door een telefoontje van een maand geleden. Hierop kwam een medewerker van de sociale dienst langs, waarna er niks ongewoons werd vastgesteld. Moeder Spellman ontkende zelfs dat ze samenwoonde, volgens haar werd het huis alleen bewoond door haarzelf en haar dochtertje. Familie en buurtbewoners reageerden geschokt, al verklaarde een buurvrouw wel dat het vaker ruzie was in huize Spellman, zo is te lezen in de Philadelphia Inquirer. Volgens haar had Tyrone al meerdere malen zijn vrouw toegetakeld, maar is er nooit aangifte gedaan wegens huiselijk geweld.

 1.   
  Rhemme's avatar

  Doodmaken dat tuig. Nu.

 2.   
  Recon's avatar

  Door de kamer heen gooien? Je dochter van zeventien maanden? Voor een Xbox? Waar gaat het heen met de wereld ๐Ÿ™„

 3.   
  Ruudjee's avatar

  OhMyFuckingGod.. Die vent, moeten ze echt gewoon doodmaken. Nix geen gezeik, gewoon kop eraf! Zoiets doe je niet, ECHT NIET!!

 4.   
  para's avatar

  doodmaken die klootzak

 5.   
  marC.nl's avatar

  precies..

 6.   
  Broodbeleg's avatar

  de elektrostoel in, die gast is niet goed in zijn hoofd

 7.   
  Maddy's avatar

  Vreselijk ๐Ÿ™

 8.   
  Tom's avatar

  OMFG… Dit kan toch niet. Amerikanen zijn gestoord, maar dan ook echt ziek gestoord! Wat kon dat meisje er nou aan doen?

 9.   
  G-Man's avatar

  WAT!!! Gooien met je kleine dochter?! Laat hem maar stijlloos creperen in de stroomstoel, zelfs dan komt ie er nog goed vanaf.

  Alsof je kind op zรณ’n brute manier vermoorden nog niet erg genoeg is sloeg die hufter ook nog eens zijn eigen vrouw. Nee, zo iemand moet echt geen schrijntje van eer krijgen na zijn dood, niet eens een grafsteen als je het mij vraagt. Stroomstoel, crematie zonder toeschouwers en de as door de WC spoelen.

  Ik begin het rechtsysteem van Amerika steeds beter te begrijpen…

 10.   
  ChielB's avatar

  Moord met moord vergelden gaat me toch wel te ver.
  Het is te idioot voor woorden wat zo’n kerel doet, maar sluit hem dan maar levenslang op en laat hem flink maatschappelijk werk verrichten ofzo. Dan heeft hij tenminste ook nog echt te lijden…

 11.   
  Design's avatar

  Vreselijk! ๐Ÿ˜ฎ

 12.   
  G-Man's avatar

  Ja, dat is ook wel waar. Zo iemand is het niet waard om de doodstraf te geven. Isoleercel is beter, zodat hij goed kan nadenken over wat ie wel niet geflikt heeft.

 13.   
  Lasso's avatar

  Ik hoop echt dat dit een internet verhaal is. Anders ophangen aan ze ballen.

 14.   
  Rhemme's avatar

  Maar wie betaalt dat gebouw van die isoleercel? Wie betaalt de bewaker die er voor z’n deur staat? Wie betaalt z’n advocaat die hij via de staat krijgt toegewezen? Wie betaalt z’n eten? Wie betaalt z’n zelfbeheersingscursus? Juist, de belastingbetaler.

  Gewoon een spuit erin, ben je er meteen vanaf. Wie iemand anders z’n leven neemt verdient het wat mij betreft niet meer om te leven. Niet dat ik kan beslissen over leven en dood, maar die gast heeft niet veel meer op deze wereld te zoeken.

 15.   
  Gertyboy's avatar

  Levend cremeren die gast! ๐Ÿ‘ฟ

 16.   
  Tha Destiny's avatar

  shit hee verschrikelijk gewoon

 17.   
  LennartvA's avatar

  Ze moeten hem is misshandelen kijken hoe hij het vind. ๐Ÿ‘ฟ

 18.   
  meatball's avatar

  RIP litle girl

  kill that man ๐Ÿ‘ฟ BURN him in HELL

 19.   
  Kusunagi's avatar

  Damn, die gast is wel een beetje wappie in z’n hoofd, je 1,5 jaar oude dochter door de kamer gooien. Die gast heeft recht op een portie lood.

 20.   
  CrimineelTjE's avatar

  doe hem gewoon op een bed leggen en helemal vastgebond en dan een uit gehoingerde rat p zijn buik leggen

 21.   
  Lasso's avatar

  Je bedoelt zeker een ijzeren emmer op je buik met een rat erin en dan verwarmen. Niet te veel 2f2f kijken, Crimineel. ๐Ÿ˜‰

  @Remco. Op straffen van zieke geesten moet je niet bezuinigen.

 22.   
  ChielB's avatar

  Laat staan dat hij een forse belastingbetaler is… ๐Ÿ˜›

 23.   
  CrimineelTjE's avatar

  ja die bedoelde ik

 24.   
  G-Man's avatar

  Iemand hoeft geen pijn te lijden om gestraft te worden. Prop hem in een isoleercel, geef hem vooral niet te veel aandacht, laat er 3x per dag een wachter voorbij komen met een blik bruine bonen (koud) en geef hem een WC-pot op zijn kamer, meer niet. Zijn nieuwe dagelijks leven: 3x eten, pissen wanneer hij wil. Dat is zijn straf als je het mij vraagt, dat kost weinig geld en geestelijk wordt ie helemaal knetter.

 25.   
  Rijstekorrel's avatar

  als je zoiets doet en het later beseft snap ik niet dat je nog in dat huis blijft ik zal zeker weg gaan.of het gewoon echt zeggen hoe het gebeurd is.maar niet zoals dit ja ze slaapt en later ze zal wel uit bed gevallen zijn

 26.   
  paramara's avatar

  castereren en aan z’n ballen ophangen

 27.   
  Ralphieboy14's avatar

  inslapen dat tuig!!!

 28.   
  MaxrinAss's avatar

  Ik denk eigenlijk niet dat die gast gestoord was, hij was gewoon zooooo verslaafd en zo bezig met die Xbox dat hij alleen DAT belangrijk vond en alles wat in de weg staat doodmaakte of vernietigde, in dit geval: Het kind. Het kind had er niks mee te maken. Ik weet bijna zeker dat veel mensen Microsoft gaan aanklagen van veel te verslavende dingen te maken of zoiets.

 29.   
  J-Loco's avatar

  Jep, waarschijnlijk word er gekeken naar de game die er in zat, bv GTA ofzo of weet ik het, en dan word microsoft aangeklaagt wegens ”moord” ofzo ๐Ÿ˜›

  Maar hoe in gods naam kan een kind van 1.5 jaar zo sterk zijn om een Xbox naar beneden te halen aan een snoer van de controller,zoiets zie je tog aankomen? Of was tie egt zoooo verslaafd?

 30.   
  kingofthegamers's avatar

  je dochter vin dik meer waard dan een xbox hoor die vent die is gek

 31.   
  MaxrinAss's avatar

  als hij echt heel diep in het spel zat zie je dat niet aankomen hoor. Heb ik ook wel eens alleen ik vermoord mijn zusje niet ๐Ÿ˜€

 32.   
  Koen's avatar

  Zo’n soort dingen zullen we steeds vaker te horen krijgen. Zo zie je maar weer dat gamen een gevaarlijke verslaving kan zijn. ๐Ÿ™

 33.   
  Dilliemaster's avatar

  Wat een idioot (dat is nog erg zacht uitgedrukt)
  je gooit je dochtertje toch niet door de kamer?????
  dit kan niet hij MOET levenslang krijgen in een isoleer cel

  zo dat is mij mening ๐Ÿ˜ก

 34.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Hij moet voor straf heel veel taakuren in een kindercrรจche werken ๐Ÿ‘ฟ

 35.   
  defjam's avatar

  ze moeten een touw aan hem vast maken en dat moet het snoer voorstellen, daarna dumpen ze hem op een hoge kliff en daarna maar aan het touw trekken ๐Ÿ˜€

 36.   
  Nielskuhhveki's avatar

  DIE GAST MAG ERAAN ๐Ÿ‘ฟ

 37.   
  Maddy's avatar

  G-Man schref

  Iemand hoeft geen pijn te lijden om gestraft te worden. Prop hem in een
  isoleercel, geef hem vooral niet te veel aandacht, laat er 3x per dag een
  wachter voorbij komen met een blik bruine bonen (koud) en geef hem een WC-pot op
  zijn kamer, meer niet. Zijn nieuwe dagelijks leven: 3x eten, pissen wanneer hij
  wil. Dat is zijn straf als je het mij vraagt, dat kost weinig geld en geestelijk
  wordt ie helemaal knetter.

  Ik vind je eigelijk nog te aardig tegen zo>n vent!
  Zo>n kerel…moet je in zijn nakie..vastbinden aan de bumber van je auto..en dan over een weg gaan rijden met allemaal kiezelstenen..langzaam optrekken…en dan gaan met die banaan..andere optie is er niet voor mij!!!!

 38.   
  Ruudjee's avatar

  nounou Maddy :P..

  Gewoon 5-en delen ofzo; touw aan armen, benen en zn genotsknots.. kijke offie dan nog zo hard gooit met zn dochters..

 39.   
  CrimineelTjE's avatar

  doe gewoon 4 touwen aaan armen en benen en dan met vier hummers trekken ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ‘ฟ

 40.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Ja of til een cruiseschip op en gooi die bovenop hem ๐Ÿ˜‰

 41.   
  Baklap's avatar

  Juist, of je zet hem gewoon voor de rechtbank.

 42.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Ik gooi er een atoombom op 8)

 43.   
  G-Man's avatar

  Nou Maddy, ik zou jou niet graag als rechter hebben als ik ooit een misdaad pleeg ๐Ÿ˜›

  Hang hem dan meteen aan een dartbord ๐Ÿ˜€ Of bind een grote steen om z’n l*l en gooi die steen in de Rijn. Ik weet nog wel een goede: Zet hem op een platform dat omsingeld is door spijkers en glas en hete kolen e.d. en dan aan de overkant een Xbox neerzetten. Of gooi hem in een theatervoorstelling waar hij ondersteboven hangt op een ongelukkige manier aan een vervelend lichaamsdeel en laat voor zijn neus allemaal Xbox-en neervallen.

  NEE: Stenig hem met Xbox-en!

 44.   
  Narcist's avatar

  @Gamah dat is zoooooooo 2005

 45.   
  Mandamo's avatar

  ja, dat zei ik al, ookal bedoelde ik het sarcastisch… ๐Ÿ™„

 46.   
  Rhemme's avatar

  Tsja, allemaal wel leuk en aardig, maar uiteindelijk willen jullie hem allemaal dood. Waarom dan niet gewoon de Stoel? Geeft ook de minste rommel. 8)

 47.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Nou G-man zou ik ook niet graag als rechter willen hebben ๐Ÿ˜‰

 48.   
  Mandamo's avatar

  JA JA of laat een atoombom op hem vallen! …. ๐Ÿ™„

  EDIT: leuk dat als je een bericht edit, dat het hele bericht dan meteen onderaan komt te staan… ๐Ÿ˜•
  EDIT 2: nu klopt het helemaal niet meer.. ๐Ÿ™ Dit bericht moest staan onder die van mr.hellflip van dat cruiseschip.

 49.   
  Baklap's avatar

  Ehm, waarom?

  Als jij een moord pleegt wil je ook een eerlijk proces.

  Als uiteindelijk blijkt dat hij de doodstraf krijgt, ben ik het er zeker mee eens, maar om nu als een stel kinderen allerlei ‘ERNSTIGE’ martelingen te gaan bedenken. ๐Ÿ™„

 50.   
  G-Man's avatar

  Dit is ook niet bepaald een serieuze discussie ๐Ÿ˜› En onze kennis ligt op een heel ander gebied ๐Ÿ˜‰

  EDIT: Tenminste, wat ik zeg is niet echt serieus bedoelt, ik kan niet voor andere mensen spreken ๐Ÿ™‚

 51.   
  Maddy's avatar

  Nou ik bedoel het anders heel SERIEUS..

 52.   
  Mandamo's avatar

  serieus dus?

  (sorry, was even een anekdote van mijn musical uit groep 8.. ๐Ÿ˜› )

 53.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  en ik niet ๐Ÿ˜›

 54.   
  G-Man's avatar

  Nou, vooruit dan. Sommige dingen zou ik best weleens in het echt willen zien. Een kind door de kamer gooien en je vrouw slaan zijn 2 hele goede ‘smoezen’ voor zulke straffen als je het mij vraagt.

 55.   
  Tha Destiny's avatar

  mij een heleboel pepernoten geven en hem met mij in de kamer zetten.
  overleefd ie echt niet ik ga nogal stinken van pepernoten ๐Ÿ‘ฟ

 56.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  zover willen we nou ook weer niet gaan he ๐Ÿ˜‰

 57.   
  Kusunagi's avatar

  Reactie door paramara op zaterdag 16 september, 2006 – 16:40
  castereren en aan z’n ballen ophangen

  Hoe kan je nou iemand ophangen aan z’n ballen als ie gecastreerd is? ๐Ÿ™„

 58.   
  Maddy's avatar

  Mwahgahahaha ๐Ÿ˜€

 59.   
  Rhemme's avatar

  Nu weten we waarom de veiligheidsspelden zijn uitgevonden… Auch!

 60.   
  G-Man's avatar

  Hahaha ๐Ÿ˜› Noujah, dan dondert hij wel mooi naar beneden en breekt ie zn nek omdat ie op zn kop valt, dus pijnlijk is het ook zonder ballen ๐Ÿ˜€

  EDIT: AAAAH!!! Veiligheidsspelden ๐Ÿ˜ฎ Ik neem aan dat het dan toch minstens gelijk spel is ๐Ÿ˜•

 61.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Aan z’n ballen ophangen……..lang leve de nietmachine ๐Ÿ˜†

 62.   
  G-Man's avatar

  Nietmachines? Wil je hem aan een muur hangen dan? Daaraan zie ik liever een mooie HD-TV. Of heb je het nu over het dartbord?

 63.   
  Rhemme's avatar

  Waarschijnlijk wil hij de nietjes gebruiken om bijvoorbeeld de oren van de heer Spellman via zijn genitalien aan de muur op te hangen. ๐Ÿ˜‰

 64.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Nee, ik wou hem aan de eiffeltoren vastnieten 8)

 65.   
  G-Man's avatar

  Ah nee toch?! Die toren is een wereldwonder, geen pispaal!

 66.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Maak je niet druk, bij een zacht briesje valt die er wel weer vanaf 8)

 67.   
  G-Man's avatar

  Ja, maar dat is geen stijl…

 68.   
  Rhemme's avatar

  Zoals gezegd, dat geeft zo’n rommel in het park dat eronder ligt ๐Ÿ˜‰

 69.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Wellus, dan hangen z’n ballen er nog aan en dat is echt klasse ๐Ÿ˜›

 70.   
  G-Man's avatar

  Reactie door TheSuperstar op zaterdag 16 september, 2006 – 20:29
  Zoals gezegd, dat geeft zo’n rommel in het park dat eronder ligt
  Nou en? Dat is toch juist goed voor de werkgelegenheid?

 71.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  dus dankzij die moordenaar hebben wij meer werkgelegenheid ๐Ÿ˜†

 72.   
  Rhemme's avatar

  Liever werkloos dan een hoopje bloederige prut op moeten ruimen in het park…

 73.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Maar dan kun je wel een xbox kopen 8)

 74.   
  G-Man's avatar

  Nou, in ieder geval goed dat er ook nog mensen (zoals ons) zijn die wรฉl normaal na kunnen denken.

 75.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Ja moet je dat level van reacties van ons eens zien 8)

 76.   
  Cirdan's avatar

  fucking gestoorde gast!! afmaken zulke idioten!

 77.   
  G-Man's avatar

  Zo ver waren wij ook al ๐Ÿ˜›

 78.   
  Cirdan's avatar

  ja owkay;P maar ik had geen zin om al die 75 mails te lezen:P

 79.   
  Bub’z's avatar

  nu 78, ownee, 79!!

 80.   
  J-Loco's avatar

  jonge

  Gewoon in een boksbal douwen en dan 10 prof boxers opfokken en dan loslaten op die boksbal

  Natuurlijk zijn alle boxers voorzien van Boxbeugels en vooral veel nietmachienes (jullie lijke er nogal veel van te houden, dus :P)

 81.   
  XGT_Spider's avatar

  Als ik achter me ps2 ben kan ik ookz elf heel agresief worden als iemand me afleid maar iemand dood maken nooit ๐Ÿ˜ฎ

 82.   
  LennartvA's avatar

  Nee, Duw hem in een heeeele grote kamer, dan bind je hem aan een stoel vast, en dan vul je de kamer met barbie’s die de hele tijd ”papa!!” zeggen! ๐Ÿ‘ฟ

 83.   
  Tha Destiny's avatar

  maak hem doelpaal bij voetbalwedstrijden
  of ckriketpaaltje
  of honkbalknuppel 8)

 84.   
  G-Man's avatar

  Doelpaal? Dan is het de bedoeling om erlangs af te schieten toch? Ik zou hem juist vastbinden als net van een ijshockey-doeltje van de Dodge Shoot-out (strafschop-competitie) waarvan nu ook die demo op Marketplace staat.

 85.   
  Rock-in's avatar

  Woot, die gast moet wel verslaafd zijn. Wie geeft em nouw ook een Xbox als je weet dat de kinder bescherming de boel in de gaten houd. ๐Ÿ˜ฎ

 86.   
  Cirdan's avatar

  hoe kan de kinderbescherming het weten dat die gast gaat flippen als zijn dochtertje 1 keer aan zijn xbox gaat zitten?

 87.   
  para's avatar

  het was ook een xbox laat staan wat hij deed als het een xbox 360 was. dood maken die klootzak

 88.   
  Cirdan's avatar

  wat is het verschil tussen de xbox en de 360? want de dochter is toch vermoord door die klote geval

 89.   
  Ruudjee's avatar

  @ tha Destiny..
  Dan wel als doelpaal in de ArenA en niet bij ons Aller PSV, want die schieten nooit op de paal.. die Joden doen niet anders ๐Ÿ™„

  jezus wat ben ik erg ๐Ÿ˜›

 90.   
  Baklap's avatar

  Inderdaad, of je intellect ligt extreem laag, of je hebt de JC-finale niet gezien.

  In ieder geval, nog even terugkomend:

  Ik denk dat hij zelf nog blij mag zijn dat hij zijn vrouw heeft laten leven, want het gerucht gaat ook dat hij haar ook nog behoorlijk heeft afgetuigd toen zij hem niet geloofde.

 91.   
  Finsj's avatar

  Don’t touch my Xbox!

  Echt mensen, waar gaat dit over… Dat er Uberhaubt mensen zijn waarbij de gedachte opkomt om je dochter te vermoorden omdat ze de Xbox op de grond gooit. Alsof dat kind er iets aan kan doen, ik vind dat die man levenslang opgesloten moet zitten in een cel waar iedere 5 seconde een druppel water naar beneden valt

 92.   
  Maddy's avatar

  Levenslang opsluiten is zonde van het geld..en ook van het water…Neen ik vind mijn idee echt de beste optie!
  Komt ook nog bij kijken..dat hij dat kindje gewoon terug in bed heeft gelegd…de schoft! ๐Ÿ‘ฟ

 93.   
  Rhemme's avatar

  Inderdaad, een beetje zichzelf eruit proberen te lullen.

 94.   
  Broodbeleg's avatar

  de Chinese watermarteling, geweldig ๐Ÿ˜€

 95.   
  LennartvA's avatar

  @@p Zeker te veel Mythbusters!
  Nee, Mensen!
  Ik weet het!
  We maken hem testpop!
  (Buster voor de Mythbuster fans.)

 96.   
  G-Man's avatar

  In het bericht van de Wii dev-kit staat ook een link naar een of ander bestrijdingsmiddel. Prop die gast in een groot spinnen-pak en geef dat middel aan mn zus en ik zweer je, die heeft de ergst mogelijke dood…

 97.   
  Maddy's avatar

  HiHi..we worden steeds valser!

 98.   
  LennartvA's avatar

  Ik heb Maddy nog NOOIT zo gezien!! ๐Ÿ™‚
  We zetten hem in het World Treed (<-- fout?) Center, hij alleen en dan zeggen we ''Bin Laden!!! Kom es met een vliegtuigje of 60,70!!'' WUHAHAHAHAHA. Als ie dan nog niet kapot is dan meppe we hem met Xboxen!! HAHAAHAA

 99.   
  Rhemme's avatar

  Trade ๐Ÿ˜‰

 100.   
  Tha Destiny's avatar

  tsssssssssss zonde van de xboxsens
  jahoe 100ste dreigbericht voor hem

  hem doodsteken met vorken

 101.   
  Baklap's avatar

  Nee, het mooiste & pijnlijkste is om hem een middel te geven waardoor al zijn bloed begint te stollen. ๐Ÿ˜€ Waardoor hij langzaam explodeert eigenlijk.

 102.   
  Maddy's avatar

  Oh Ja Gamah..dat is ook een hele goede ๐Ÿ˜€

 103.   
  Design's avatar

  Lol Gamah… ๐Ÿ˜† Die ownt wel. ๐Ÿ˜€

 104.   
  G-Man's avatar

  Reactie door Maddy op zondag 17 september, 2006 – 20:12
  HiHi..we worden steeds valser!
  Lang leven het recht van vrije meningsuiting! ๐Ÿ˜€

 105.   
  Cirdan's avatar

  yeah 8) laten we al deze inzendingen naar die gast sturen ๐Ÿ™„ zal die gast ook zien wat Nederlanders zijn 8)

 106.   
  Rhemme's avatar

  Reactie door Gamah op zondag 17 september, 2006 – 21:07
  Nee, het mooiste & pijnlijkste is om hem een middel te geven waardoor al zijn
  bloed begint te stollen. Waardoor hij langzaam explodeert eigenlijk.

  Gestold bloed neemt ongeveer de helft minder ruimte in dan vloeibaar bloed, doordat bijna tweederde van vloeibaar bloed water is, en gestold bloed dat nou eenmaal niet heeft. Je zult dus niet zien dat je slachtoffer langzaam explodeert, hij zal eerder wat inkrimpen, met gigantisch veel putjes overal op zijn lichaam, een soort acute cellulitis dus.

  Niet dat ik je wil vervelen met dit geneuzel, maar ik denk ik bereid je alvast even voor. Zometeen probeer je het echt nog eens uit en dan kom je er nogal bedrogen vanaf ๐Ÿ˜‰

 107.   
  Maddy's avatar

  Nou gestold bloed..daar raak je van in shock//vind ik eigelijk te gemakkelijk voor die gast ๐Ÿ˜•

  Blijf toch maar bij mijn eigen mening ..dat van die kiezelstenen. zie boven ๐Ÿ˜€

 108.   
  Baklap's avatar

  Okรฉ daar heb je me Remco. ๐Ÿ˜ฎ

  Ik heb wel ergens ooit een keer gelezen (uhuh) dat als je 1 bepaalde ader stopzet, dat je bloed dan wel uit alle mogelijke openingen ontsnapt.

 109.   
  LennartvA's avatar

  Ik vind dat van Maddy een goed plan maar….
  Je moethem Onder de auto in zijn naakie vastbinden…. ๐Ÿ˜†

 110.   
  Mr. Hell Flip!'s avatar

  Nee, naakt achter de auto en dan heel tokyo rondrijden 8)

 111.   
  G-Man's avatar

  Ik Tokyo denken ze eerder dat ie dapper is en aan een sport meedoet. Dan krijgt ie nog eer ook! Wat dacht je van een middel in zijn bloed spuiten waardoor al zijn bloed bevriest. Dan bevriezen de aders ook en dan gaan de aders barsten. Onee, want dan raakt ie verdooft en voelt hij er niets van…

  Wat ook pijn doet, is als je hem langzaam in een zoutzuur-bad laat zakken, maar dan ook echt heel erg langzaam.

 112.   
  Rhemme's avatar

  Wel z’n hoofd als laatste

 113.   
  G-Man's avatar

  Dat spreekt voor zich ๐Ÿ˜‰

 114.   
  -=TN=-Winters's avatar

  als je hem naar hoog, hoog ,hoog in de lucht (+- 30km) stuurt dan is er weinig luchtdruk en begint zijn bloed te koken ๐Ÿ˜€

 115.   
  G-Man's avatar

  Wie stuurt hem dan naar die hoogte? Wel een beetje realistisch blijven he ๐Ÿ˜› Net als de rest…? ๐Ÿ™„

 116.   
  Cirdan's avatar

  hahah:P laat ons genieten;):P

 117.   
  Maddy's avatar

  Ik blijf bij de kiezelsteen methode…is echt auw hoor ๐Ÿ˜€

 118.   
  LennartvA's avatar

  @MAddy heb je het zelf geprobeert dan? ๐Ÿ˜›

 119.   
  -=TN=-Winters's avatar

  met speciale luchtballons ga je naar die hoogte
  ๐Ÿ˜€