Attentie Nederlanders: gratis uitbreiding voor Prey op komst

Sommige dingen zijn altijd leuk, bijvoorbeeld uitbreidingen voor goede games. Als dan ook nog eens blijkt dat het gratis zal zijn, kunnen we ons geluk natuurlijk helemaal niet meer op. Dit droomscenario doet zich straks voor bij de shooter Prey. Op de officiële website van 3D Realms wordt namelijk een melding gemaakt van een update voor Prey. De nieuwe content zal betrekking hebben op de multiplayer van Prey en zal bestaan uit nieuwe skins en nieuwe maps. Verdere details over bijvoorbeeld aantallen zijn nog niet bekend gemaakt.
Deze uitbreiding zal voor zowel de Xbox 360 als de PC uitkomen en zal, zoals gezegd, geheel gratis zijn.

In Prey speel je Tommy, een jongeman van Indiaanse afkomst die in een reservaat is weggestopt. Terwijl hij daar zit te mokken wordt de wereld aangevallen door een alien ter grootte van Texas, die van de mensheid een snack op zijn reis door de Melkweg wil maken. Tommy wordt tegen wil en dank een vechter voor de goede zaak, als zijn vriendin Jenny door de aliens wordt ontvoerd en zijn grootvader door hen wordt vermoord. De geest van zijn grootvader leert Tommy met de krachten van zijn voorouders om te gaan, om zo nog effectiever te kunnen zijn. Kan hij Jenny en de hele mensheid erbij redden?

Prey is inmiddels verschenen voor de Xbox 360 en PC.

 1.   
  Diede's avatar

  ” Attentie Nederlanders”

  hahahahaha 😀 😀

 2.   
  Mick.W's avatar

  jes GRATIS 😛 😛

 3.   
  Cirdan's avatar

  haha:P wij Nederlanders 🙄 altijd maar gratis spullen hebben:P

 4.   
  Design's avatar

  Lol uitbreiding… Enkel betrekking op de multiplayer, dan is het toch gewoon een patch, en die zijn toch altijd gratis? 🙄

 5.   
  ChielB's avatar

  Het is tegenwoordig lang niet meer zeker dat dergelijke ‘patches’ gratis zijn. Een patch verhelpt trouwens meer problemen/bugs en is meer een update, terwijl dit puur een uitbreiding van het spel is.