Limited Edition voor Gears of War

Microsoft heeft bevestigd dat Gears of War een limited edition zal krijgen. De game wordt al met behoorlijke bravoure aangekondigd, en dus kon zo’n speciale editie van deze game niet uitblijven. De afwijking met de normale versie van het spel zal zijn dat de limited edition in een metalen, zwarte doos zal zitten. Ook zal er een boekje genaamd “Destroyed Beauty” bijgevoegd worden en een DVD over het ontwikkelen van de game. De versie zal tien euro duurder zijn dan de normale versie, namelijk $69,99.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking wordt heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, moeten Gears of War tot een echte killergame maken.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    relaxed..
    dit gaat echt een killergame worden 😆

  2.   
    Design's avatar

    Wordt echt een vette game! 😀

  3.   
    G-Man's avatar

    Ik heb echt zin in 24 november. Deze Limited Edition ligt dan op m’n deurmat en de Wii komt die dag uit. Niet dat ik die meteen ga kopen, maar ik ben wel erg benieuwd naar die verkoopcijfers.

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    zonde van me geld dit spel 😀