Bepaal zelf wanneer er vertragingen zijn in Sid Meier`s Railroads!

Menig spel wordt bij gebrek aan een sterke verhaallijn en goede graphics door veel gamers al snel afgewezen. Toch weten de games uit de Sid Meier’s serie die ban altijd weer te breken. Geen extreem grafisch geweld, geen diepgaand verhaal, maar ontwikkelaar Firaxis slaagt er keer op keer in om een uiterst vermakelijke Sid Meier’s game af te leveren. De nieuwste aanwinst uit de serie zal Sid Meier’s Railroads! worden. Vandaag zijn er weer een aantal screens vrij gegeven van deze game.

Sid Meier’s Railroads! brengt je het meest uitgebreide spel om eens lekker met treinen en spoorwegen aan de slag te gaan. Een levendige 3D-wereld, opwindende multiplayer opties, in-game customization tools, een strakke interface en een ongekende gameplay. Hierdoor is het spel simpel om te leren, maar zeer uitdagend om er echt goed in te worden. De combinatie van de beste bestaande en model-treinen, zorgt ervoor dat jij de leiding hebt over het grootste trein-imperium in het land. Beheer je treinen, goederen en de spoorwegen, terwijl je de strijd aangaat met de rivaliserende tycoons, louche ondernemers en beruchte overvallers.

[SCREENSHOTS]

Sid Meier’s Railroads! zal op 20 oktober verschijnen voor de PC.

 1.   
  TotalPicnic's avatar

  invloedop vertragingen ๐Ÿ˜ฎ , voel de macht, mwuhahahaha ๐Ÿ‘ฟ

 2.   
  viceroy's avatar

  NS vrees ons!!! muhahahaah ๐Ÿ‘ฟ

 3.   
  Mick.W's avatar

  haha lol!

 4.   
  Cirdan's avatar

  lol:P

 5.   
  Nielskuhhveki's avatar

  Ziet er wel relax uit ๐Ÿ˜€

 6.   
  Design's avatar

  Lol, een RTS-game met treinen? Lijkt me nu niet echt dolle pret… Maarja, ieder zijn ding. ๐Ÿ˜‰

 7.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik weet niet of ik dit leuk vind.heb nog wel vam die model treinen liggen vond ik vroeger helemaal leuk.messchien eens downloaden dit spel