GamersNet bereikt 25.000 leden

Wat ooit begon als een hobby van een enkele gamer is binnen een paar jaar uitgegroeid tot de grootste non-commerciele gameswebsite van Nederland, met een sterk groeiend ledental en honderdduizenden unieke bezoekers per maand. En van wie zijn we nou meer afhankelijk dan van onze vaste bezoekers, de leden. Vandaag, net voor de nieuwe maand begonnen is, heeft ons vijfentwintigduizendste lid zich geregistreerd.

Omstreeks zeven uur vandaag heeft ‘Pokem’ zich namelijk aangemeld. Namens de gehele redactie wil ik hem en natuurlijk alle andere 24.999 leden bedanken voor de site die zij hebben gemaakt tot wat het nu is. Speciale dank gaat natuurlijk uit naar ons moderatorteam, dat elke dag vrijwillig klaarstaat om overal een helpende hand toe te helpen, geschillen op te lossen of belangrijke beslissingen te nemen binnen de ledencommunity. Uiteraard verdienen ook de redactieleden een vermelding, elke dag zetten zij zich weer in om zowel GamersNet als dochtersite CheatNow helemaal up-to-date te houden met het laatste nieuws, artikelen, demo’s en de cheats.

Overigens stormen wij binnenkort op alweer een belangrijke mijlpaal af, het duurt namelijk niet lang meer tot we onze tienduizendste nieuwspost aan kunnen tikken. Wij waarderen elke reactie op alle berichten die er op de frontpage te vinden staan, en daarvoor willen we de ledencommunity nogmaals bedanken. Overigens zullen jullie in de nieuwe versie van GamersNet en ook CheatNow nog veel meer mogelijkheden krijgen, maar dat zullen jullie hopelijk allemaal zelf snel uit kunnen vinden!

 1.   
  Tom's avatar

  Great, GamersNet wordt groter dan Insidegamer en andere shit. En CheatNOW word uiteindelijk nóg meer dan de ultieme cheatsite in de Benelux! Yeehah: GN/CN FTW!

 2.   
  Wouter's avatar

  Gamersnet rulezzzzzzz 😛

 3.   
  Recon's avatar

  Grats! Op naar de 100.000 😛

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  mooi op naar het dubbele 😀

 5.   
  Cirdan's avatar

  GN 8)

 6.   
  Mandamo's avatar

  CooL! Gefeliciteerd! Wanneer kunnen wij deze grote update verwachten?! 😀

 7.   
  Fawaka-W's avatar

  Congratz.
  nu moeten ze nog alle 25 000 actief worden :p

 8.   
  Firef0x's avatar

  doe dat maar niet 😳

 9.   
  J-Loco's avatar

  Indd, de meeste registreren zich toch denk ik om 1 vraag op het forum te stellen, of bij nieuws/demo/cheat van hun favo game een berichtje te zetten, Bijvoorbeeld: DEZE GAME RULEZ” ofzo.

 10.   
  Eggie124's avatar

  gefeliciteerd gamersnet/cheatnow!! 😀

 11.   
  Maddy's avatar

  Geweldig 8)

 12.   
  WW's avatar

  Ondanks alle kritieken boven mij, 25 000 is toch een mijlpaal. Gefeli GN! 8)

 13.   
  kingofthegamers's avatar

  GEFELICITEERD GAMERSNET

  ff vraagje wanneer komt de nieuwe versie van gamersnet en komt er dan ook een nieuwe lay-out?

 14.   
  Headdy NL's avatar

  Gefeliciteerd Gamersnet & Cheatnow!!! 😀 😀 😛 😀 😀

 15.   
  azsx's avatar

  JOEHOE VETTE LOL!!
  HET IS GEWOON DE BESTE SITE VAN ALLES! 8)

 16.   
  Tha Destiny's avatar

  gongratz

 17.   
  Thé YwonUnlimited's avatar

  Gefeliciteerd 😀
  GN 😀 8)

 18.   
  Kusunagi's avatar

  Goed gedaan GN, maar een vraagie, hoeveel spambots zijn er van die 25.000?

 19.   
  kimberlypauwels's avatar

  Congratulations GN up to 50 000

 20.   
  Tha Duck's avatar

  Niet veel, DaGeneral, want we verwijderen die spambots enkele keren per jaar. Ook nulposters worden dan verwijderd. We doen ’t heel eerlijk dus, zoals je ziet. 😉

 21.   
  WoKingNL's avatar

  Congratz 😀

 22.   
  Double B's avatar

  iedereen gamersnet op home!

  heb ik ook 🙂 al een paar jaar alleen ben ik nog maar net lid.

 23.   
  Rhemme's avatar

  Iedereen GN als startpagina zetten zou wel wat zijn idd, ik geil namelijk wel op vier miljard unieke bezoekers <3.

 24.   
  WoKingNL's avatar

  ik heb ook al sins voordat ik lid was gamersnet op startpagina staan.

 25.   
  Design's avatar

  Wohoo, nice Gamersnet. Congratz! 😀

 26.   
  Gast's avatar

  Met alle respect, maar van die honderduizenden unieke bezoekers per maand klopt geen barst. IG is de grootste met 200.000 en die is als gamesite van een veel hoger nivo, betaald dat wel. Ik ben wel benieuwd hoe jullie aan deze aantallen komen en vanaf wanneer jullie die tellen. 25.000e is natuurlijk een mooie mijlpaal, gefeliciteerd en ik ben er weer eentje bij natuurlijk. Niet dat ik hier nog vaak zal komen, maar zo gaat het snel he 🙄

 27.   
  Broodbeleg's avatar

  nou, ik ga GN niet als homepage zetten, daar staat de almachtige Google al :P. Ik heb em wel al in mijn favorieten staan 8)

 28.   
  Paus's avatar

  Beste Cicero, bedankt dat je je speciaal voor dit bericht registreert op GamersNET.nl. 😛 Toch zou ik het op prijs stellen dat je dit soort uitspraken alleen doet wanneer je daadwerkelijk op de hoogte bent van de cijfers. IG is zeker niet de grootste, dat is nog steeds gamer.nl. Verder weet je helemaal niets van de cijfers van GN. Ik kan je in ieder geval vertellen dat we hier niet opscheppen over de bezoekersaantallen, maar dat wat verteld wordt, naar waarheid is.

  Iedereen bedankt voor jullie lovende woorden 😀 Het motiveert ons enorm om er keihard verder aan te werken! 😉

 29.   
  Gast's avatar

  Ok, gamer kan misschien de grootste zijn door de naam, maar IG timmert veel meer aan de weg. Feit is wel dat IG over de 200.000 zegt te zitten. Nou kan ik niet geloven dat Gamernet dan aan honderduizenden per maand zit? Misschien is het forum populair, maar op de FP zie ik ook nooit zoveel reacties. Weet je zeker dat je het over unieke bezoekers hebt, want dat is wel even wat anders. Ook de programmas die het meten verschillen nogal in nauwkeurigheid.

  Ik weet niets over de cijfers van GN? jullie beginnen er zelf over 😮

  Overigens niets negatiefs tegen jullie site, maar ik die cijfers verbaasden me flink

 30.   
  Design's avatar

  Cicero, wat is nu je punt? Maak je gewoon een nieuwe account aan om effe te zeggen wat je van GN vindt? En om iedereen toch maar te overtuigen dat GN liegt over hun bezoekersaantallen? Best wel zielig vind ik. 🙄

 31.   
  Peter Stout's avatar

  Uiteraard gaan we hier verder niet over discussiëren. De cijfers die wij noemen zijn correct en het betreft inderdaad het aantal unieke bezoekers. Cicero, ik zou zeggen: blijf je voorál verbazen.

 32.   
  ChaosCaster's avatar

  Gratz 😀

  Op naar 100 000!

 33.   
  para's avatar

  gefeliciteert GN!!!!!!!! 25000 😮 😮 😮

 34.   
  Gast's avatar

  Jezus wat lopen jullie nou negatief te doen, het viel me gewoon op dus ik wilde even reageren. Ik heb nooit gezegd dat ze liegen, ik heb gezegd dat ik dacht dat ze niet kloppen. Daar zit een verschil in! Als die cijfers wel kloppen… Wow jullie zijn groter dan IG… Of IG moet natuurlijk fout zitten. Leuk toch? toppertje… 🙄

 35.   
  Broodbeleg's avatar

  Reactie door Cicero op zaterdag 02 september, 2006 – 11:48 :
  Misschien is het
  forum populair, maar op de FP zie ik ook nooit zoveel reacties.

  Bezoekers aantallen gelden ook voor alleen lezen, dus niet reactie geven. Ik geef de laatste tijd ook bijna geen reactie, alleen als er echt iets tofs op staat.

 36.   
  Tha Duck's avatar

  @ Cicero, juist goed dat je je verbaast. Als iedereen dat blijft doen kunnen we lekker de underdog positie blijven aannemen en tóch de ‘verbazingwekkende’ aantallen scoren. Niets mis mee. 🙂