Point and Click er op los in demo Broken Sword 4

Sommige spellen lenen zich niet goed voor screens en filmpjes, die moet je gewoon spelen. Zo ook met de aankomende adventure game, Broken Sword: The Angel of Death. In deze game, dat alweer het vierde deel uit de Broken Sword-reeks is, speel je volgens het bekende point&click principe. Alles geheel voorzien van de typische Broken Sword-stijl. De demo bevat een volledige missie, waarin je een manuscript moet zien te stelen uit een salamifabriek.

In Broken Sword: The Angel of Death speel je wederom met George Stobbart, de ongeschreven held uit de serie. George is bezig met het onderzoeken van duistere geheimen van een al lang vergeten geschiedenis. Naarmate je meer van het plot ontrafelt, komt de eeuwenoude rivaliteit tussen ’s werelds sterkste groeperingen weer naar boven. Je komt een geheim te weten waar al vele millennia voor gevochten wordt. Een geheim dat George’s laatste avontuur uiteindelijk zal leiden naar een pijnlijke en bittere conclusie.

De demo, van ongeveer 326MB, is via deze website te downloaden. (tip: USA mirror #2)

Broken Sword: The Angel of Death zal op 15 september uitkomen voor de PC.

  1.   
    Ruudjee's avatar

    nah, deze sla ik over..

  2.   
    n00kie's avatar

    ik doe mee

  3.   
    ChielB's avatar

    Het moet je wel liggen ja, een dergelijke game. Het is veel proberen, mogelijkheden uitzoeken en vooral ook veel grappige one-liners van de hoofdrolspeler. 8)