Grootse beelden van ET: Quake Wars

Nadat we jullie al voorzien hebben van trailers van Unreal Tournament 2007 en Brothers in Arms: Hell’s Highway, hebben we nu beeldmateriaal van een andere next-gen game: Enemy Territory: Quake Wars. Deze game, vergelijkbaar met Unreal Tournament 2007, speelt zich af in grootse omgevingen, en de gameplay zoals we dat van ET kennen. Er zijn twee trailers vrijgegeven, allebei demonstreren ze een traininglevel.

Klik hier voor de 1e Windows Media Player trailer.
Klik hier voor de 2e Windows Media Player trailer.
Klik hiervoor de 1e QuickTime trailer.
Klik hiervoor de 2e QuickTime trailer.

In Enemy Territory: Quake Wars speel jij een commando van de Global Defense Forces, of een soldaat uit het Strogg-alienleger.. Ze vechten een oorlog uit, wat er op het spel staat? De aarde.
Op dit moment is er nog niet zoveel bekend over de gameplay, behalve dan dat de game zich afspeelt in uitgestrekte buitengebieden en je tactisch na zult moeten denken om je tegenstander te verslaan. Enemy Territory: Quake Wars is namelijk vooral een online multiplayershooter, net zoals zijn voorganger.
Waar de game tot nu toe om bekendstaat, is de adembenemde grafische kwaliteit. In een vrij vroeg ontwikkelstadium zijn het misschien wel de mooiste gameplaybeelden die we ooit voor de PC hebben gezien. Of het spel de term “Gameplay boven Graphics” dan nog waar kan maken, zien we binnenkort.

Enemy Territory: Quake Wars is onlangs helaas uitgesteld en gaat in 2007 op de PC verschijnen.

  1.   
    Asilaydying_Johny's avatar

    Lijkt me echt een vette game man.

  2.   
    Thé YwonUnlimited's avatar

    Woow echt te vette game 😀 😮

  3.   
    Ruudjee's avatar

    Wordt wel vet denk ik 8)

  4.   
    Tom's avatar

    Ziet er zeker goed uit! Maar in tegenstelling tot BF2 zit je enorm vast aan de objectives! Dit lijkt me nogal saai, iedereen MOET wat doen…

  5.   
    Ruudjee's avatar

    Ja daar zat ik ook al aan te denken.. Bij battlefield kun je (tenminste als je niet bij een Squad zit waar je bij elkaar moet blijven) gewoon doen wat je zelf wil..

  6.   
    WoKingNL's avatar

    ik denk dat je gewoon zelf wel kan doen wat je wilt je moet gewoon de andere mensen de objectives laten doen 😆