PES 6 en Fifa 07 exclusief voor de 360

Groot nieuws voor iedere gamer, en een dikke winst voor Microsoft. Pro Evolution Soccer 6 en Fifa 07 komen รฉรฉn jaar exclusief uit voor de Xbox 360. PES, was dat niet een paradepaardje van Sony voor de Playstation? Inderdaad, was. Dit kan gezien worden als een grootse overwinning voor ome Bill en zijn compagnons, aangezien de voetbalfan met ee nPlaystation een jaar moet wachten op zijn voetbalgames…
Dit gaat echter om de Wii en de PlayStation 3. Op de oude systemen, de PS2, GameCube en de Xbox verschijnen deze games nog wel.

Pro Evolution Soccer 6 zal alles bezitten wat je van de vorige PES-delen gewend bent. Een heerlijke Master League mode, vrienschappelijke partijen, penaltyserie’s, league en cup zullen allemaal weer van de partij zijn. Een nieuwe modus is de International Challenge Mode, wat je laat kwalificieren voor het WK. Via allerlei omwegen natuurlijk, want die route zit niet zonder valkuilen.
Kritiek op de vorige delen waren het slappe commentaar van Peter Brackley en Trevor Brooking, en de scheidrechter die vrijwel niets door liet spelen en overal een vrije trap in zag. Aan dat laatste is gewerkt, de scheidsrechter laat veel meer door spelen wat resulteert in een meer op-en-neer golvende wedstrijd. Ook is in dit deel mogelijk een snelle vrije trap te nemen, waardoor je de tegenstander al kunt verrassen voordat zij zich verdedigend goed op kunnen stellen. Spelers zullen tijdens een rush naar voren aan wijzen waar zij de bal willen hebben, wat misverstanden in een counter voorkomt. PES 6 zal in januari van het volgende jaar het licht zien, voor de Xbox 360, PS2, GC en Xbox dus.

  1.   
    Firef0x's avatar

    pes 2007?
    pes 6

    ik dacht dat ie in october al kwam.

  2.   
    CrimineelTjE's avatar

    mooi beeld voor voor de xbox360

  3.   
    CrimineelTjE's avatar

    fire fox jij was net eerder ๐Ÿ‘ฟ ๐Ÿ˜›

  4.   
    robertw13's avatar

    Zie ik dit nou goed? Geen PES 6 en Fifa 07 meer voor de PC? Of begrijp ik het verkeerd? ๐Ÿ˜ณ

  5.   
    ZeroTolerance's avatar

    pes6 komt in oktober maar waarschijnlijk is die januarie datum voor de xbox 360 en de wii

    PES6 komt trouwens ook uit op de pc dus niet gevreest ๐Ÿ˜›

  6.   
    Cirdan's avatar

    ziet er wel mooi uit maar ik hou niet van voetbal games ๐Ÿ™„

  7.   
    Ruudjee's avatar

    mwa, het ziet er iig echter uit dan FIFA, dat zeker.. PES ownt echt heel hard, maakt niet uit hoe mooi het eruit ziet..

  8.   
    Rijstekorrel's avatar

    ach boeid mij niet vind sport spellen saai :P.elk jaar het zelfde alleen ander stadium ofzo wat andere spelers en wat nieuwe moves.grafix iets beter en voor de volle prijs in de bak ๐Ÿ˜›

  9.   
    Cirdan's avatar

    ja het is gewoon steeds hetzelfde eigenlijk…

  10.   
    ChielB's avatar

    Een Wii of PS3 zal je echt niet halen voor PES of FIFA, dus in die zin zal het niet echt heel veel uit gaan maken denk ik….

  11.   
    Design's avatar

    Pfff, wat is dit man…. Gaan ze effe een jaartje Xbox 360 only doen ๐Ÿ˜• Moet ik dan dubbel zo lang wachten om met de nieuwste FIFA of PES te spelen… Echt domme zet vind ik. ๐Ÿ˜•

  12.   
    Copyc@t's avatar

    *kuch *

    bullshit verhaal van Microsoft EA kreeg voor fifa tig de devkit te laat komt wel op de PS2, en PES is gewoon 1ste kwart volgend jaar op de PS3. Microsoft liegt glashard. Ze voelen de hete adem in de nek van Nintendo en Sony…een kat in het nauw maakt rare sprongen…..

  13.   
    J-Loco's avatar

    @Copyc@t:

    Rare sprongen? Sony kraakt nintendo af vanwege de motionsense troep, hun eigen banaan controller ofzo flopt fokking hard en daarna maken ze een of andere PS2 controller met motion sense,, en zogenaamd hebben ze al 10 jaar plannen er voor.. Goed zo!

    Kijk dat is een rare sprong, dat microsoft ff 2 games alleen voor dr eigen console wil is niks ergs! En mensen zeggen het zelf, deze games zijn toch niet iets waarvoor mensen speciaal een console voor halen, dus zie het als een leuk extratje voor voetballiefhebbers die een 360 hebben.

    Was het een rare sprong toen Sony een GTA Exclusive voor een bepaalde tijd? Nee toch, viel best mee..