Need for Speed: Carbon racet ook op de Xbox 360 in stijl

Als iemand vraagt om een racegame is de eerste game die in je opkomt toch al snel Need for Speed. De serie die zoveel jaren geleden al is begonnen doet het nog steeds geweldig en mede door de vele tuning-opties zijn de laatste twee delen een groot succes geweest. Of EA met Need for Speed: Carbon het hele tuning en streetracing effect misschien aan het uitbuiten is of dat het spel een doorslaand succes zal gaan worden zullen we pas eind dit jaar weten. Wat we nu al weten is dat de screenshots van vandaag die afkomstig zijn van de Xbox 360 zijn helaas van baggerformaat en dus is de kwaliteit van de screenshots moeilijk te beoordelen…

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

Need for Speed: Carbon moet eind dit jaar verschijnen op de PC, PlayStation 2, Xbox, Gamecube, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo Wii, Nintendo DS en PSP.

 1.   
  Asilaydying_Johny's avatar

  Nice ๐Ÿ˜€

 2.   
  Ruudjee's avatar

  Ojaa,, zeker wel mooi ๐Ÿ˜€

 3.   
  Baklap's avatar

  Zolang ik m’n bak maar beter kan pimpen dan in Most Wanted. ๐Ÿ˜•

 4.   
  Bumshakalakabum's avatar

  Als deze game net als Most Wanted word gooi ik em gelijk weg.. NFS underground 2 vond ik toch wel egt het beste van de Tune delen ookal heb ik Garbon nog niet gespeelt.. In Underground 2 kon je toch egt alles pimpen aan je auto, in Most Wanted werd dat beperkt en kon je maar bepaalde bodykits erop zette.. de Neon was weggehaalt bijv. ๐Ÿ™
  dus als Garbon mij/ons weer zoiets flikt moeten ze toch egt met iets nieuws komen!

 5.   
  Pepperonie's avatar

  Hopelijk kan je ook in de stad rond rijden net zoals bij NFSU 2. Maar jammer genoeg wqas deze niet zo;n doorslaant succes.

 6.   
  WoKingNL's avatar

  Ik vond nfs mw erg leuk niet slecht zoals jullie steeds zeggen en dit nieuwe deel wil ik denk ik ook wel.

 7.   
  Tom's avatar

  Ik hoop dat dit spel weer leven brengt in de NFS-serie. Ik vind het ondertussen maar een beetje dood daar bij EA. Geef ons weer de donkere steegjes, gloeiende neon en realistischer racen!

 8.   
  Mechanic Soldier's avatar

  Most wanted was wel vet met de cops erin alleen was het tunen idd beperkt hopelijk wordt dat in carbon beter heb nu al zin in de demo ๐Ÿ˜€

 9.   
  Double B's avatar

  gave grapics, en zelf ontwerpen lijkt me ook egt gaaf, weer een beetje nfs underground style ๐Ÿ™‚

 10.   
  Geck-o's avatar

  wel jammer dat het alleen ’s nachts is

 11.   
  mastertje's avatar

  des te leuker vind ik ๐Ÿ˜†

 12.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik download hem gewoon vond de laaste 2 delen niks aan underground 2 en most wanted.underground 1 was beste van nfs.dus eerst downloaden en dan kijken of die goed is

 13.   
  N.Frufo's avatar

  Lid Geck-o.

  In de Nacht is zooo Coooool!

  Kijk om u heen die lampjes waaaauuuw!

 14.   
  Diede's avatar

  Jammer dat het niet in-game is. IN de zin van: camera op de goede plaats…

 15.   
  N.Frufo's avatar

  MM JAh Lid Diede.

  Daar heb jij volkomen gelijk in!

 16.   
  epicawarrior's avatar

  hoop toch wel dat er cops in zitten ๐Ÿ˜€

 17.   
  Master nick's avatar

  Dit lijkt me dus egt de dikste game ooit ๐Ÿ™‚