Gears of War knalt vanaf 17 november de winkels uit

Micrososft en Epic hebben vandaag bekendgemaakt dat Gears of War vanaf 17 november in de (Nederlandse) winkels te vinden zal zijn. Wat zeg je? Die datum klinkt je bekend in de oren? Dat kan heel goed kloppen, want op diezelfde dag komt ook de PlayStation 3 uit. Gears of War is de killer-app voor de Xbox 360 van dit najaar, en daarom is het een slimme zet dat Microsoft de game juist op die dag releast.

De game zal in twee versies te krijgen zijn, namelijk de gewone editie en de Limited Edition. Deze bevat als extra’s onder andere een artbook, getiteld “Destroyed Beauty”.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking wordt heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, moeten Gears of War tot een echte killergame maken.

Gears of War zal dus op 17 november verschijnen voor de Xbox 360.

  1.   
    meatball's avatar

    jmmr gnoeg geen 360, wrm komt ie niet op de pc 😥 👿

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    heb geen 360 en als ik er 1 had had ik dit spel niet eens gekocht

  3.   
    R.andom H.ero's avatar

    Deze ga ik echt wel halen. Zo lang op gewacht 😀

  4.   
    Daodan's avatar

    Meatball, hij komt ook op de PC.. alleen nog niet nu meteen.

  5.   
    G-Man's avatar

    Jep, klopt. PC-versie is waarschijnlijk ook weer goedkoper, maar toch koop ik m op de X360. Dit is een van de redenen waarom ik die überhaupt gekocht heb. Dit spel is gewoon zo goed! Dikke graphics, dikke gameplay, dik verhaal, dikke wapens, dikke vijanden… Gewoon perfect!