Loeiende motoren en piepende banden in filmpje Need for Speed: Carbon

Nadat we eergisteren jullie al blij konden maken met hรฉt nieuwe gezicht van Need For Speed: Carbon hebben we vandaag een nieuwe gameplaymovie voor jullie van de game. Loeiende motoren en piepende banden staan centraal in de race die hierin wordt gespeeld.

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

Het nieuwe gameplayfilmpje is 15MB groot en hier te bekijken.

Need for Speed: Carbon moet eind dit jaar verschijnen op de PC, PlayStation 2, Xbox, Gamecube, Xbox 360, PlayStation 3, Nintendo DS en PSP.

 1.   
  Cirdan's avatar

  ziet er wel mooi uit;) behalve…diegene die dat auto stuurt kan voor geen meter rijden;)

 2.   
  Design's avatar

  Ja inderdaad, ik vind ook dat die niet zo goed kan rijden. ๐Ÿ˜› Maarja, ziet er wel een vette game uit, en hopelijk maakt deze de fouten uit Most Wanted weer goed om van NFS weer een topreekste maken. ๐Ÿ˜‰

 3.   
  CHAOS's avatar

  ๐Ÿ‘ฟ en ๐Ÿ˜€

 4.   
  R.andom H.ero's avatar

  Als ze de tracks veranderen, vind ik het wel goed. Deze tracks lijken op die van NFSU2 in de bergen ๐Ÿ˜•

 5.   
  soraya's avatar

  ik heb een schatje die heet soraya ik hou van haar en i neuk haar met condoom ๐Ÿ˜‰

 6.   
  R.andom H.ero's avatar

 7.   
  Cirdan's avatar

  waar is die collum gebleven dat van die oude games van vroeger??

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  @soraya

  waar slaat dat nou weer op

  maar ziet er wel leuk uit die gast kan alleen niet rijden.maar kijken of het nu wel wat word nfsu 2 en nfsmw waren niks aan