Wii al in productie genomen?

Er gaan geruchten dat de Nintendo Wii al in productie is genomen. Al tijden word er gespeculeerd over de releasedatum van de Wii, waar nu dus misschien een reden voor is gevonden. Nintendo zou eerst willen zien hoe snel de productie verloopt, voordat men een officiele releasedatum bekend maakt. Pixart Gaming heeft tegenover een Chinese krant beweerd dat zij in augustus al 1.000.000 Wii-motes (de controller) moeten leveren aan good old Nintendo. Ook rapporten van Ati tonen aan dat de laatste tijd de productie flink gestegen is. Zal het dan eindelijk beginnen? En vergeet Nintendo niet iets? De controller is revolutionair, de gameplay zal ongekend leuke taferelen opleveren, maar… Zijn de graphics niet te zwak? Wat we tot nu toe van Red Steel hebben gezien, viel flink tegen. Is dit een belangrijk struikelblok voor jullie? Houdt dit jullie tegen een Wii te kopen?

 1.   
  Fawaka-W's avatar

  k heb vertrouwen in Nintendo (net als de DS)
  Grafisch is de Wii helemaal niet zo slecht (sonic ziet er bijvoorbeeld super uit (bijna gelijk aan de xbox360 versie)

  technisch gezien is het mogelijk dat de Wii al in grote productie is genomen, omdat het technisch gezien niet zo ingewikkeld is.

  maar zijn de Games ook klaar???

 2.   
  snowbob's avatar

  Ho even Gamersnet!! over red steel

  Nieuws 11 april 2006

  Fans, likkenbaarden en fantaseren mag bij deze scans (over red steel)… en nu: Wat we tot nu toe van Red Steel hebben gezien, viel flink tegen…??!! draaien jullie alles nu opeens om???

  voor mij wordt het zowiezo een Wii

 3.   
  Fawaka-W's avatar

  k vind zelf red steel wel ok.. maar niet super ofzo.
  wat ik tot nu toe super op de Wii vind is Sonic, Zelda en smash bross dat zijn games die (nog wel) met de xbox360 gemeten kunnen worden.

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik vond de wii ook eerst niks.maar er zijn een paar spellen op gekomen die wel goed zijn de meeste niet maar sommige wel

 5.   
  Diede's avatar

  Reactie door snowbob op donderdag 13 juli, 2006 – 01:59
  Ho even Gamersnet!! over red steel

  Nieuws 11 april 2006

  Fans, likkenbaarden en fantaseren mag bij deze scans (over red steel)… en nu:
  Wat we tot nu toe van Red Steel hebben gezien, viel flink tegen…??!! draaien
  jullie alles nu opeens om???

  voor mij wordt het zowiezo een Wii

  snowbob: Toen waren er scans, uit een magazine. Dat was artwork, en dat is heel wat anders dan we later te zien kregen. De gameplayfilmpjes toonden de echte graphics, en dat viel toch flink tegen in vergelijking met wat we eerer vorgeschoteld kregen.
  Snap je ‘m? 😉

 6.   
  Mrn.'s avatar

  Ik vind de WII best wel goed, het is weer wat anders dan de PS3 en de Xbox 360, maar ik ga nog altijd voor de PS3 😆 .

 7.   
  Design's avatar

  Idem marintje. 😉

 8.   
  Matt90's avatar

  Ik heb op de officiele site van Red Steel een vet filmpje gezien waarbij je mooi kan zien hoe het werkt met de motion-sensor (ietswat overdreven maarja….). Ik denk dat als de support van thirdparty developers beter is als die bij de gamecube dat het een geweldig apparaatje word. Ook zou het leuk zijn als er online gespeeld kan worden.