Gears of War te zien in Amerikaanse bioscopen

Gears of War, een exclusieve Xbox 360 titel om naar uit te kijken, is te zien in de Amerikaanse bioscopen. De trailer die ons, gamers en pers, getoond werd op de E3 krijgt nu dus ook de ‘rest’ van de bevolking te zien. De trailer zal voor de films Miami Vice, Pulse, A Scanner Darkly, Clerks 2 en Little Miss Sunshine worden uitgezonden.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking wordt heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, moeten Gears of War tot een echte killergame maken.

Gears of War zal in het vierde kwartaal van 2006 verschijnen voor de Xbox 360 en PC.

  1.   
    G-Man's avatar

    Deze game is echt geweldig! Gameplay is top, graphics zijn top, er zitten maffe extra’s bij, deze ga ik zeker kopen!!! Nou, nu ik toch in Amerika zit kan ik ook nar een van die films gaan 😀 Wel jammer dat ie niet wordt getoond bij de nieuwe Pirates of the Carribean want die moet ik echt zien en is in Amerika al sinds 7 Juli in de bios… Schijnt al 132miljoen dollar hebben opgebracht 😮

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    dit spel vind ik nou echt helemaal niks aan

  3.   
    Mrn.'s avatar

    Ik ken het spel niet 🙁 .

  4.   
    n00kie's avatar

    Ken je Gears of war niet? 😉 Daaaan ben je denk ik niet helemaal op de hoogte van het game nieuws 😛 Eght vette game 😉

  5.   
    Design's avatar

    Nog nooit van gehoord. Tot nu dan. 😉