Hellgate: London gehacked?

Volgens een artikel op Gamers with jobs, heeft een betrouwbare bron bekend gemaakt dat de servers van Flagship Studio’s zijn gekraakt. Een Chinese hacker is er waarschijnlijk vandoor gegaan met de source code van de multiplayer RPG Hellgate: London. Hackers gebruiken deze broncode om illegale kopieën te maken van de game. Een dergelijke actie is al eens eerder voorgekomen. Enige tijd voor de lancering van Half-Life 2 werd er ook op een server ingebroken om de broncode te stelen. Hierdoor liep de release van Half-Life 2 destijds een forse vertraging op en men verwacht hetzelfde scenario voor Hellgate: London.

Hellgate: London speelt zich af, zoals je misschien wel zou verwachten, in de Engelse hoofdstad Londen. De stad wordt geteisterd door demonen en na een lange strijd heeft de mensheid de macht over de stad verloren. Aan jou de taak om dit weer recht te zetten. Hoewel de game oogt als een FPS, zal het toch zeker een RPG zijn. Domweg alles overhoop schieten en je zo een weg richting het einde knallen zal niet gaan werken. Tactische keuzes wat betreft skills en klasse zullen een belangrijke rol spelen. Op de officiële site is al meer informatie te vinden over het spel, zoals de verhaallijn en de diverse wapens.

De game staat vooralsnog gepland voor oktober van dit jaar, maar gezien de huidige omstandigheden is nog niets zeker…

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  spel ziet er wel vet uit aan dat plaatje

 2.   
  ChielB's avatar

  Ziet er veelbelovend uit ja… 🙂

 3.   
  Tom's avatar

  Ik heb hier al eerder een interview over gelezen, de makers zeggen dat de ondergrondse metrowegen ook een deel ermee te maken hebben.
  De site heeft trouwens al veel beelden van het spel, en het ziet er zeker goed uit!

 4.   
  Cirdan's avatar

  ziet er idd wel goed uit;) mare maken de makers sinds de komst van WoW niet te veel MMORGP of RPG…want dan is er te veel keuze en vinden de gamers het ook niks meer aan…kunnen beter een nieuwe soort van game bedenken;)