Emmanuelle Vaugier siert Need for Speed: Carbon

Was Josie Marán in NFS: Most Wanted nog het paradepaardje, in Need For Speed: Carbon krijgt een andere dame deze rol. Emmanuelle Vaugier zal je alles uitleggen in de game, en ook in tussenfilmpjes zal ze digitaal schitteren. In de Maxím van dit jaar stond ze in de top 100 mooiste vrouwen van de wereld, en dat kunnen wij wel begrijpen hier bij GN. Ze heeft o.a. geacteerd in Saw 2 en 40 days & 40 nights.

In Need for Speed: Carbon zal je niet langer een eenzame racer zijn die samen met zijn auto leeft en in z’n uppie de races beleefd. Ditmaal heb je een team achter je staan die je helpt met de races. Zo zijn er uiteraard een aantal werklui die je auto tiptop in orde houden, maar ze kunnen je ook tijdens een race daadwerkelijk helpen door de tegenstanders dwars te zitten.
In Need for Speed: Carbon draait het erom om races te winnen en hierdoor grondgebied van rivaliserende bendes af te pakken. Wanneer je een aardig eindje gevorderd bent in de turf van je vijand, zul je tegen hun leider moeten racen, net zoals in Need for Speed: Most Wanted. De stad waarin je racet ligt in een bergachtig gebied en de meeste races tegen deze leiders zullen zich hierin afspelen. Deze zogenaamde canyon duels zijn bloedstollend snel en gevaarlijk, met haarspeldbochten, hoogteverschillen en smalle weggetjes.
Naast het racen is het uiteraard ook weer mogelijk om je auto naar eigen wens te tunen, waar je bij wordt gestaan door je crew. Het is dit keer mogelijk om te kiezen uit nog meer onderdelen, maar je kunt ze ook zelf ontwerpen.

 1.   
  Finsj's avatar

  Nou die koplampen hoeven tenminste niet meer getuned te worden . .

 2.   
  Ariej's avatar

  Vandaag meest gezochte naam bij google: Josie Marán 😛

 3.   
  Nirusu's avatar

  Piew! Wie speelt ze btw in Saw2? Kan er zo 1, 2, 3 niet thuis brengen in de film.. 😕

 4.   
  Ruudjee's avatar

  Mooie FrontBumper 8)
  Zij Speelt trouwens Addison in SAW2.. Kweet zo ook niet meer precies wat ze allemaal moet doen, maar kweet alleen dus dat ze Addison heet 😛

 5.   
  MaxrinAss's avatar

  Ze is lekker 😆

 6.   
  marC.nl's avatar

  waaw 😮
  Goedgekeurd 😉

 7.   
  Cirdan's avatar

  haha;) ziet er idd wel goed uit

 8.   
  kingofthegamers's avatar

  is al een rede om het te kope

 9.   
  Mechanic Soldier's avatar

  WOW lekkere chick 8)

 10.   
  Rock-in's avatar

  KWijlll,,,

 11.   
  Diede's avatar

  Elke keer als ik deze titel wil typen, typ ik NFS: Cabron. En Cabron is wat anders dan Carbon, zoals sommigen van jullie weten 😉