Enemy Territory: Quake Wars uitgesteld

In een ontwikkelaarsdagboek van Enemy Territory: Quake Wars wordt verteld dat de game uitgesteld wordt. Lead desinger Paul ‘Locki’ Wedgwood zegt dat het eindproduct belangrijker is dan de tijd die erover gedaan wordt dat te bereiken. “We willen meer tijd doorbrengen om uitgebreid de game te testen, zodat we de kwaliteit die we graag willen ook daadwerkelijk gaan bereiken. Hierdoor zetten we de release ‘2006’ uit ons hoofd, waardoor de gamers pas later van deze game kunnen genieten.

In Enemy Territory: Quake Wars speel jij een commando van de Global Defense Forces, of een soldaat uit het Strogg-alienleger.. Ze vechten een oorlog uit, wat er op het spel staat? De aarde.
Op dit moment is er nog niet zoveel bekend over de gameplay, behalve dan dat de game zich afspeelt in uitgestrekte buitengebieden en je tactisch na zult moeten denken om je tegenstander te verslaan. Enemy Territory: Quake Wars is namelijk vooral een online multiplayershooter, net zoals zijn voorganger.
Waar de game tot nu toe om bekendstaat, is de adembenemde grafische kwaliteit. In een vrij vroeg ontwikkelstadium zijn het misschien wel de mooiste gameplaybeelden die we ooit voor de PC hebben gezien. Of het spel de term “Gameplay boven Graphics” dan nog waar kan maken, zien we binnenkort.

 1.   
  R.andom H.ero's avatar

  Alweer uitgesteld! ๐Ÿ˜ฅ

 2.   
  Narcist's avatar

  Ach, beter een goede game in 2007 dan een buggy game in 2006…

 3.   
  n00kie's avatar

  Je hebt een punt.. maar het is wel fucked dat se hem weer uitstellen… ๐Ÿ™„ ๐Ÿ˜‰

 4.   
  Daffy's avatar

  Dit word het vetste voor het komende jaar spel van iedereen die een filmpje wil zien check deze link http://video.google.nl/videoplay?docid=5584070885986577276&q=enemy+territory+quake+wars