Steun het goede doel met Halo 2

Tijdens de release van Halo 2, 9 november 2004, werd er ook een aparte halo 2 headset verkocht. Het groene apparaatje is zo licht en zit zo fijn, dat je nauwelijks merkt dat je ‘m op hebt. De prijs van de headset was met 50 euro wel aan de hoge kant. Plantronic heeft daar nu iets aan gedaan, door de prijs met 35 euro naar 15 euro te verlagen. Van de opbrengst van elke headset ging één euro naar het goede doel. Dit betreft de slachtoffers van orkaan Katrina. Je kan de headset ook aansluiten op je Xbox 360, maar het nadeel is dan dat de volumeknop niet werkt. Een korte tijd na orkaan Katrina steunde Bungie ook al het goede doel door shirtjes met Halo 2 – Katrina te verkopen. Een collector’s item, zo dachten velen. En dus waren er veel verkocht, wat weer resulteerde in een fijne financiële bijdrage aan de slachtoffers. Mocht je dus nog op zoek zijn naar een goede headset, dan heb je er een in deze Halo 2 headset.

 1.   
  Mick.W's avatar

  deze koop ik zeker

 2.   
  ChielB's avatar

  Ziet er wel leuk uit en de prijs is ook niet echt een groot obstakel meer. Alleen is het nog de vraag hoe de kwaliteit is van de headset qua geluid enzo. Verder wel een mooi ontwerp, zeker het overwegen waard. 🙂

 3.   
  Mrn.'s avatar

  Dat lijkt me niks, die microfoon dan he, maar voor het goede doel is het wel goed, maar ik zou nooit die microfoon kopen ik heb hem geprobeerd ik vond hem niks, maar dat is mij mening 😆 !

 4.   
  Cirdan's avatar

  ziet er wel tof uit maar geen interesse;)

 5.   
  Ruudjee's avatar

  Ik zou m ook wel willen, maar wat heb je dr aan als je geen xbox 360 hebt 🙄

 6.   
  Cirdan's avatar

  je kan de headset OOK op de Xbox360 aansluiten en halo2 is al lang uit op de xbox zullen ze het over de pc versie hea;)

  of snap ik het weer verkeerd?:S

 7.   
  Ruudjee's avatar

  oh, ik dacht dat dit ding voor de Xbox 360 was 😳 😛