Is het toch alles goud wat blinkt voor Prey?

Op het moment van schrijven is de Prey-demo nog enkele uren weg en nu al maken slechts drie woorden de gamescene al gek:

I smell Gold

De post is hier te vinden in een topic op de 3DRealms-forums en is van George Broussard himself. Het topic is getiteld Re: Prey Demo Almost here!, dus het is niet helemaal duidelijk over het nu over de game of over de demo gaat, al zou dat eerste niet verbazen aangezien de game op 10 juli al moet verschijnen.

In Prey speel je Tommy, een jongeman van Indiaanse afkomst die in een reservaat is weggestopt. Terwijl hij daar zit te mokken wordt de wereld aangevallen door een alien ter grootte van Texas, die van de mensheid een snack op zijn reis door de Melkweg wil maken. Tommy wordt tegen wil en dank een vechter voor de goede zaak, als zijn vriendin Jenny door de aliens wordt ontvoerd en zijn grootvader door hen wordt vermoord. De geest van zijn grootvader leert Tommy met de krachten van zijn voorouders om te gaan, om zo nog effectiever te kunnen zijn. Kan hij Jenny en de hele mensheid erbij redden?

 1.   
  Design's avatar

  Vet spel! ๐Ÿ˜€

 2.   
  J-Loco's avatar

  het spel zelf is echt leuk, graphics enzo zijn goed. ragdoll is niet meer van deze tijd, kan veel beter die ragdoll. kijk HL2 maar eens, stukken beter echt ! de graphics opzich zijn echt wel mooi hoowr ! alleen waarom zijn het WEER van die aliens waar geen moeite of fantasie in zit… het is weer zo standaart, Halo’s monsters ook ๐Ÿ˜• ๐Ÿ™„ en de wapens in Halo zijn dan nog wel prima, de wapens in Prey vind ik echt leveloos gek, die granaten slaan nergens op zoiets heb je ook in HL2, 1 of ander beestje/organisme wat kan ontploffen. dan heb je natuurlijk nog een overdreven uitziend geweer met organismen erop en tanden die eraan zitten waar gewoon kogels uitkomen, ik verwacht dan minimaaall laser guns, het beste wapen in dit spel is denk ik een ouderwetse-2shell-broomstick/shotgun, effectief tog ! khoop dat die erin zit

 3.   
  Design's avatar

  Is standaart niet met een d? –> standaard? ๐Ÿ™„

 4.   
  Narcist's avatar

  Nee, standaart is met een t. Standaard, however, is met een d. ๐Ÿ˜›

 5.   
  Design's avatar

  Bestaat het woord standaart dan? ๐Ÿ˜›

 6.   
  J-Loco's avatar

  klein typfoutje, ik snap ook wel dat het eigenlijk met een ”d” is maar ik heb veel typ-werk gedaan die dag op forums ๐Ÿ˜› me handen ware moe maar ik wou tog reagere ๐Ÿ˜› btw ooit gehoord van MSN/typtaal ???

 7.   
  Ruudjee's avatar

  is het voor je wijsvinger dan zo moeilijk/zwaar (zie ook; vermoeiend) om ipv de t de d aan te slaan ๐Ÿ™„ ?

 8.   
  J-Loco's avatar

  kijk, het is maar een typfoutje, WTF BEGIN JE MOEILIJK TE DOEN ๐Ÿ˜• ๐Ÿ˜• ๐Ÿ‘ฟ

  ik word daar egt gek van he, van die mensen die zo huilen om niks