Joytech komt met LCD-scherm voor de Xbox 360

Joytech heeft een LCD-scherm voor de Xbox 360 aangekondigd, de 9200 Digital LCD Monitor. Het stukje speelgoed gaat 209 euro kosten, ligt vanaf half juli in de winkels en kan bovenop je Xbox 360 geplaatst worden. Dan functioneert hij uiteraard als een televisiescherm waarop je al je favoriete games en films op kunt afspelen.

De 9200 Digital LCD Monitor heeft een diameter van 23 centimeter, wat overeenkomt met 9 inch. Het schermpje wordt op de Xbox 360 aangesloten doormiddel van de RGB-ingang, de 9200 Digital LCD Monitor is dus helaas geen High-Defition, maar dan zou de prijs waarschijnlijk vele malen hoger uitgevallen zijn. Daarnaast zit er naast het scherm twee speakers die voor stereo geluid zorgen. Verder kunnen ze ook bij games en films 3D Surround Sound voortbrengen, voor een levensecht kabaal.

De 9200 Digital LCD Monitor ligt dus voor 209 euro in de winkels, vanaf half juli. Precies voor de zomervakantieperiode, en daar is dit apparaat dan ook geschikt voor. Lekker Xbox 360’en in de auto voor mensen die geen videoschermen in de hoofdsteunen hebben. Mocht je je ouders niet te erg willen storen, dan zitten er ook twee koptelefooningangen in.

 1.   
  Rijstekorrel's avatar

  oke wel handig alleen waar moet je de 360 in de auto op bergen ๐Ÿ˜›

 2.   
  R.andom H.ero's avatar

  kofferbak?

 3.   
  kingofthegamers's avatar

  ”kofferbak” mocht je net naar spanje ofzo gaan en je kan de xbox 360 weggooien hij ventileerd zozo al niet goed

 4.   
  R.andom H.ero's avatar

  Moetiej dan aanstaan als ie in de kofferbak ligt ofzo

 5.   
  kingkillzone's avatar

  waar wil je da hele gevaarte laten in een kleine auto zoals mn pandatje ๐Ÿ˜•
  voor in de auto en voor mee te nemen op vakantie heb je tog een psp ๐Ÿ˜€

 6.   
  Barcaboy13's avatar

  Of een DS ๐Ÿ˜†

 7.   
  R.andom H.ero's avatar

  @ kingkillzone

  Dan plak je je ‘gevaarte’ op t dak ๐Ÿ˜›

 8.   
  Ariose's avatar

  cool ding ๐Ÿ˜›

 9.   
  -=TN=-Winters's avatar

  met snelbinders op de fiets ๐Ÿ˜€
  maar idd als het hier wat warmer wordt gaat die al gaan puffen,
  laat staan spanje ofzo

 10.   
  Cirdan's avatar

  lang leve de DS en de PSP of niet:P en dat ding gaat gewoon dood in spanje als je het daar moet draaien zoals andere dat zeiden;)

 11.   
  Barcaboy13's avatar

  Maar oke voor een reisje noordpool is het wel wat!

 12.   
  Rijstekorrel's avatar

  @Barcaboy13

  ja idd daar koelt die wel goed ๐Ÿ˜†

 13.   
  Tom's avatar

  Op wintersport nam ik altijd mijn GameCube mee en die sloot ik dan aan op een portable DVD-speler. Wie zegt dat het hele schermpje speciaal voor in de auto is. Ik sjouw liever dat ding mee, dan dat ik een TV mee neem. Eigenlijk is het scherm, gekoppeld aan de XBOX, een portable-multimedia-gaming-device. Ik vind het wel handig, het sluit ook mooi aan op de 360. Alleen die prijs mag misschien wat redelijker.

 14.   
  Design's avatar

  mja, gaat mss wel dood in al die warme landen, maar ik vind het wel leuk zo een schermpje om je Xbox op aan te sluiten, en ikzelf vind de prijs wel meevallen ๐Ÿ˜‰

 15.   
  Rijstekorrel's avatar

  vind het een beetje duur voor z’n klein scherm

 16.   
  Tom's avatar

  Klein kun je het niet noemen. 23 centimeter is wel een tikje groter als vele portable DVD-spelers. Ikzelf heb er een van 15 Centimeter, deze stamt dan wel uit de begintijd van Portable DVD-Spelers, maar toch.