Knallende trailer Half-Life 2: Episode One

Eindelijk is het dan zover, vanaf vandaag is Half-Life 2: Episode One te downloaden via Steam en dat laten ze bij Valve weten ook. Overal word je doodgegooid met reclame en om ervoor te zorgen dat die paar mensen die nog niet overgehaald zijn toch nog over te halen. Om nog eens te laten zien wat ze van Half-Life 2: Episode One kunnen verwachten hebben ze vandaag nog een trailer vrijgegeven om die laatste gamers over de streep te trekken. De nieuwe trailer is hieronder te downloaden en neemt slechts 29MB van je schijf in beslag.

In Half-Life 2: Episode One sta jij wederom in de schoenen van Gordon Freeman en ook dit uitbereidingspakket speelt zich af in de toekomstige stad City 17. Ook Alyx en Dog krijgen hun rentree, en vooral het meisje Alyx krijgt een grotere rol dan in het orgineel, omdat Valve het jammer vond dat de personages van de bondgenoten niet goed uitgewerkt waren.
Half-Life 2: Episode One bouwt verder voort op de formule van deze, volgens velen, beste shooter aller tijden, en voegt vooral veel nieuwe singleplayermissies toe. De multiplayer krijgt echter ook een update. In totaal moet de game vier tot zes uur nieuwe gameplay bieden en veel vragen beantwoorden waar we na het einde van Half-Life 2 slechts naar konden gissen.

De trailer is hier te downloaden.

Half-Life 2: Episode One ligt kan vanaf vandaag gedownload worden via Steam, het online gaming- en distributiesysteem van Valve, voor ongeveer €20. Oh, en uiteraard exclusief voor de PC natuurlijk.

  1.   
    Rock-in's avatar

    Ik denk dat je em binnen 3uur uit hebt

  2.   
    Ariose's avatar

    Zo snel??? 😮

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    @v

    hoe kan je dat nou bepalen dat kan nooit behalve als je hem helemaal gespeeld heb

  4.   
    Rock-in's avatar

    volgens hen zelf 6uur maar ik denk 3uur

  5.   
    Rijstekorrel's avatar

    volgens wie 6 uur ik zie dat niet in de tekst staan .en ook al heb je hl 2 gespeeld en er komt een nieuw deel kan je nog niet bepalen hoe lang je er over doet .dat kan zowiezo niet