Fotoscreenshots van Crysis

Vandaag een nieuwe meuk screenshots van Crysis. Er valt echter wel te betwijfelen of het daadwerkelijk screenshots zijn, want is dit niet gewoon een film? On-ge-loof-lijk vette graphics, wat resulteert in een superrealistisch slagveld. Oorlogje spelen in je woonkamer, maar dan wat realistischer dan je gewend bent…

Crysis is een first person shooter van de makers van Far Cry. De game speelt zich voornamelijk in de tropen af, waar jij en je team het op zullen moeten nemen tegen een alien invasie. De game kent ook enkele stedelijke en buitenaardse levels. Waar Far Cry een spel was waarin je in je eentje opereerde, heb je in Crysis een heel squad tot je beschikking en zal tactiek een veel grotere rol spelen. Daarnaast kun je je wapens en suit helemaal customizen met onder andere nieuwe onderdelen, en het schieten zal er ook echt door beïnvloed worden.
De game draait op de CryEngine 2 en levert adembenemend mooie beelden op. De game kent ongelooflijk veel details, maar laat daarnaast ook een realistische weergave van bewegende vegetatie en doorbrekende zonnestralen zien.

Crysis moet in de herfst van 2006 uitkomen voor de PC.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Maddy's avatar

    Schitterend! 😮 Super!

  2.   
    YpoX's avatar

    wow

  3.   
    n00kie's avatar

    * Trommel gerofel.. * 😮

  4.   
    para's avatar

    screen 10 lijkt net echt 😮

  5.   
    Broodbeleg's avatar

    prachtig 😀

  6.   
    R.andom H.ero's avatar

    SCHITTEREND 😮 😮

  7.   
    RobvdBerger's avatar

    waaw! 😮 😮 respect!