The Secrets of Da Vinci zijn nu te bewonderen in de Making Of trailer

Nadat we gister alweer de nodige nieuwe screenshots voor jullie hadden van deze puzzelgame, die misschien toch iets meer gericht op de oudere gamers, hebben we vandaag voor jullie een mooie nieuwe trailer. Dit is de eerste ‘Making Of trailer’. Deze trailer is hieronder te downloaden en is 243MB groot, dus je bent wel even aan het downloaden.

De hoofdpersoon van The Da Vinci Code is Robert Langdon (Tom Hanks) een professor van het religieus symbolisme die betrokken raakt bij de moord van Jacques Saunière, de curator van het Louvre in Parijs. De curator ligt in de pose van Leonardo Da Vinci’s tekening de ‘Vitruvian man’ (jullie kennen het vast allemaal wel) en schreef cryptische raadselen naast zijn lichaam voor hij stierf. Robert Langdon stort zich samen met Saunière’s kleinkind, Sophie Neveu, op de moord. Alle aanwijzingen lijken te wijzen naar onontdekte raadsels op andere werken van Leonardo Da Vinci, zoals de Mona Lisa en Het Laatste Avondmaal. Het oplossing van het mysterie lijkt te leiden naar de locatie van de Heilige Graal, waardoor eeuwig leven mogelijk is, maar er zijn meer mensen die van deze beker willen drinken. Met het verhaal van The Da Vinci Code zal het dus vast wel goed zitten.
The Da Vinci Code wordt een action/adventure-game met daarnaast nog puzzel en stealth-elementen. Er is nog niet veel info bekend over de gameplay, maar het is al wel duidelijk dat dit grafisch een behoorlijk mooie game is, met daarnaast de officiele licentie.

De 234MB grote trailer is hier te downloaden.

The Secrets of Da Vinci: The Forbidden Manuscript zal hier tegelijk met de bioscooprelease, in mei, gaan verschijnen op de PC, Xbox en PS2.

 1.   
  Peter Stout's avatar

  Dit is wel heel erg vet.

 2.   
  Maddy's avatar

  Yup..Vet maar ingewilkkeld 😮

 3.   
  Ariose's avatar

  Ziet er mooi uit 😀

 4.   
  Rijstekorrel's avatar

  ik vind making of nooit zo leuk hoe je ziet dat het gemaakt is

 5.   
  Design's avatar

  vet! 😀