Gears of War vanaf november in de winkels

Tot nog toe was de releasedatum van Gears of War een groot vraagstuk, maar waarschijnlijk is daar nu veel meer duidelijkheid over. Online gameshops willen nog wel eens sneller een spel te koop (pre-order) zetten dan dat de uitgever de releasedatum bekend maakt. Hierdoor kunnen we van zulke shops de releasedate afleiden, waarna we een paar dagen later hetzelfde ‘nieuws’ van de uitgever horen.
Ditmaal is het de beurt aan Gears of War. Dit huzarenstukje van Epic Games zal vanaf november te koop zijn. Althans, dat kunnen we afleiden van de zeer betrouwbare sites als EBGames.com en Gamestop.com. Word er echter aan uitgever Microsoft gevraagd naar dit nieuws, dan is het antwoord: “We have not announced a release date for Gears of War”. Kort maar krachtig dus.

In Gears of War speel je als gevangene Marcus Fenix tegen een nieuw soort vijanden, genaamd ‘Locust Horde’. Gears of War is een derde persoons shooter die gebruik maakt van de Unreal 3-engine. De game heeft tijdens de laatste E3 hoge ogen gegooid op met name het grafische vlak. Levensechte personages, een wereld die volledig interactief is te gebruiken (dekking wordt heel erg belangrijk in het spel) en een A.I. die onovertroffen is, moeten Gears of War tot een echte killergame maken.

  1.   
    Ariose's avatar

    lijkt me een leuke game, maar niet echt iets voor mij

  2.   
    Rijstekorrel's avatar

    lijkt me geen leuke game aan alles wat ik gezien heb maar ja smaken verschillen

  3.   
    R.andom H.ero's avatar

    HIER ZIT IK NOU ECHT OP TE WACHTEN 😀

  4.   
    Design's avatar

    ziet er mij ook niet echt een leuke game uit, maarja, ieder zijn genre 😉