Vierentwintig uur als Jack Bauer in 24: The Game marathon

In de etalage van de Bijenkorf op de hoek van het Damrak en de Dam te Amsterdam gaan twee, nog te selecteren, deelnemers op 24 maart de uitdaging aan om 24 uur lang 24: the game te spelen. Aanmelden is nog mogelijk en doe je hier. Aanmelden kan nog tot donderdag 23 maart 17:00 u.

Beide deelnemers gaan na hun poging naar huis met 24 PS2-games en de winnaar krijgt een bovendien witte PlayStation 2-console. Twee 24-fanaten nemen op vrijdag 24 maart om 15:00 u plaats achter een PlayStation 2-console in de etalage van de Bijenkorf op de hoek van het Damrak en de Dam. Vanaf 15:00 u beginnen ze met de steun van hun vrienden aan een spannende gamemarathon die 24 uur later op zaterdag 25 maart om 15:00 u afloopt. Wie vertegenwoordigt Gamersnet.nl voor ons?


24: The Game speelt zich af tussen seizoen 2 en 3 van de TV-serie en levert de antwoorden van vele onbeantwoorde vragen: wie was er werkelijk verantwoordelijk voor de mislukte aanslag op president David Palmer? Hoe kreeg Kim Bauer, de dochter van Jack, een baan bij CTU Los Angeles? Hoe en wanneer zijn Jack Bauer en Chase Edmunds gaan samenwerken? En zo zijn er voor de fans van de TV-serie nog wel meer opzienbarende onthullingen.

24 is bekend vanwege de real-time verhaallijn, dit zal dan ook terug te vinden zijn in de game. Volgens Sony zal de game gevarieerd zijn en verschillende speelstijlen vertegenwoordigen, je zult moeten presteren onder tijdsdruk en spanning. Ook is bekend dat de crew van 24 meewerkt aan het spel, de stemmen zullen dus door de acteurs zelf ingesproken worden en de verhaallijn zal ook geschreven worden door de officiële schrijvers.

  1.   
    Narcist's avatar

    Hoe kan je dan winnaar worden? Degene die het het langste volhoud of gewoon diegene die het verste is gekomen?

  2.   
    SCORPIONSOLDIER's avatar

    dan zal het wel worde wie het het meest heeft uitgespeeld of het is een hele lange game

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ja ik las het in de spits wel lol