24 gouden uren voor 24: The Game

De serie ’24’ is zowel in Amerika als hier in Europa een grote hit. Ook hier in Nederland heeft de serie een groot aantal fans en vanaf opt dit moment is hier ook het vierde seizoen op de buis. Daarom is het niet geheel onlogisch dat van deze populaire serie een game in ontwikkeling is genaamd 24: The Game. Vandaag heeft het nieuws dat de game gold is gegaan onze oren bereikt. De laatste ontwikkelfase van de game is dus afgerond en het spel is klaar om gedrukt en verscheept te worden naar de winkels. 24: The Game zal volgens plan op 10 maart 2006 in de winkels liggen.

24: The Game speelt zich af tussen seizoen 2 en 3 van de TV-serie en levert de antwoorden van vele onbeantwoorde vragen: wie was er werkelijk verantwoordelijk voor de mislukte aanslag op president David Palmer? Hoe kreeg Kim Bauer, de dochter van Jack, een baan bij CTU Los Angeles? Hoe en wanneer zijn Jack Bauer en Chase Edmunds gaan samenwerken? En zo zijn er voor de fans van de TV-serie nog wel meer opzienbarende onthullingen.
24 is bekend vanwege de real-time verhaallijn, dit zal dan ook terug te vinden zijn in de game. Volgens Sony zal de game gevarieerd zijn en verschillende speelstijlen vertegenwoordigen, je zult moeten presteren onder tijdsdruk en spanning. Ook is bekend dat de crew van 24 meewerkt aan het spel, de stemmen zullen dus door de acteurs zelf ingesproken worden en de verhaallijn zal ook geschreven worden door de officiële schrijvers.

24: The Game is te koop vanaf 10 maart 2006, exclusief voor de PlayStation 2.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik zie dat veel mensen intresse hebben in dit spel 😆

  2.   
    Ariose's avatar

    Niet dus 😛 ik denk dat 24: the game HEEL slecht verkoopt 😛

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik denk het ook