Vanaf vandaag weer twee sporttoppers beschikbaar op de consoles

Uitgever 2K Sports en Take Two Interactive hebben vanaf vandaag weer twee topsportgames in de winkelrekken liggen. Het betreft hier de 2006 versies van NBA en NHL, uiteraard genaamd NBA 2K6 en NHL 2K6. Vorig jaar eindigden beide games, natuurlijk in hun 2005-jasje, in vele lijsten op de nummer één positie voor wat betreft sportgames en ook dit jaar streven de makers weer naar een positie die minimaal zo goed is.

NHL 2K6 heeft inmiddels al wat los gemaakt onder gamers. Deze ijshockey-game blinkt uit in gevoel, controle en detail, meer dan ooit tevoren. Het legendarische duo Bob Cole en Harry Neale voorziet de gamer van het nodige commentaar, wat de beleving zeer realistisch maakt. Ons wordt een explosieve ervaring beloofd zoals het een echte ruwe ijshockeywedstrijd betaamt.

De game heeft de volgende kenmerken:

– On-the-Fly Coaching™ – Met een druk op de knop roep je je team bij elkaar voor een snelle tactiekbespreking. Grijp de aanval, speel breed en breek door de frontline, je team volgt de aanwijzingen snel op.
– Icon-passes – Met een druk op de knop zie de icons van de verschillende spelers. Door op de verschillende buttons te drukken, maak je de mooiste series passes.
– Momentum – Wint je team aan kracht, dan kun je een bekwaamheid van de tegenstander wegnemen. Deze moet eerst weer punten verdienen om die bekwaamheid te heroveren.
– NHL kaliber animaties – honderden nieuwe topanimaties brengen de meest realistische ice action ooit
– Franchise Perfection – in de onovertroffen franchise-mode hang het teamsucces af van jouw skills in teammanagement, opzet van workouts en vechtpartijen.
– Online Experience – the fight of the leagues speel je net zo makkelijk online, inclusief statistics en buddy list management.

NBA 2K6 is de andere sportgame die je vanaf heden in je Xbox of PlayStation 2 kunt schuiven. Ook hier draait het om puur realisme, zowel wat de spelers betreft als de teams. Het ene team speelt dus heel anders dan het andere team. Ook grafisch zal de game een heel stuk opgepoetst zijn.

De kenmerken:

– 24/7 – creëer je eigen speler en leidt hem door alle aspecten van een elitecarrière in de NBA. Train hem, verbeter zijn skills en laat je succes zien door het sluiten van lucratieve reclamedeals of het starten van je eigen schoenenlijn.
– V.I.P. System™ – bewaar je profiel en speel tegen vrienden terwijl ze er niet zijn.
– The Crib™ – deze nieuwe feature stelt je in staat te patsen met de verdiensten in de competitie. Maak je thuisbasis fraaier, koop lekkere muziek en unlock mini-games.
– The Association™ – de grootste franchise-mode in de game industrie werd alleen maar groter. Huur je eigen staf en scouts met specifieke talenten, bestudeer matches, ontvang feedback van spelers, agents, coaches, de pers en zelfs fans en ontwikkel je eigen overwinningsstrategie.
– Online Experience – competitie speel je net zo makkelijk online, inclusief statistics en buddy list management

Zoals gezegd beleefden beide games hun release vandaag op de Xbox en de PlayStation 2 en zal zeer binnenkort de Xbox 360 bediend worden met zowel NBA 2K6 als NHL 2K6.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    joepi nog meer sport spellen 😕