Prachtige trailer van Battlefield 2: Modern Combat

Deze ochtend is er een nieuwe trailer verschenen van Battlefield 2: Modern Combat. Deze game is al een tijd uit voor de PlayStation 2 en de Xbox, maar komt ook uit voor de Xbox 360. In deze 360-trailer zien we een veldslag in een prachtig weergegeven sneeuwbui. Hierin draait het vooral om de hot swap mogelijkheid. Dit wil zeggen dat je, in het heetst van de strijd, tussen personages van je team kunt wisselen. Hierdoor kom je in een een heel andere situatie terecht, waarbij jij bijvoorbeeld je karakter waarmee je net speelde, dekking kan geven.

Battlefield 2: Modern Combat is een console-exclusieve versie van de Battlefield serie en speelt zich af in de nabije toekomst. Je kan kiezen tussen de VS, de Chinezen of de terroristen uit het Midden-Oosten. Hierdoor kun je dus ook in de huid kruipen van de vijand, en dat zien we niet zo vaak in games.

In Battlefield 2: Modern Combat zitten 30 verschillende voertuigen en wel 70 hightech wapens. Een groot, divers arsenaal aan wapens en een gevarieerd aanbod van voertuigen (sneeuwscooters, straaljagers) sieren deze game. Hierdoor ontstaat vaak een groot slagveld, en dat is toch wel de bedoeling van de Battlefield reeks.

Battlefield 2: Modern Combat verschijnt op 17 maart voor de Xbox 360.

  1.   
    Bub’z's avatar
  2.   
    Eggie124's avatar

    der is geen link naar de trailer! maar ik had um al gezien ziet er moooi uit alleen is offline geen bal aan….

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Diede je ben de link vergeten naar de trailer

    maar ik vind zulke spellen saai niks voor mij