Gevechten op ons continent in eerste trailer Battlefield 2: Euroforce

Electronic Arts heeft een nieuwe trailer vrijgegeven over de boosterpacks van Battlefield 2. Dit zijn kleine uitbereidingspakketten die voor €9,99 van de website van EA te downloaden zullen zijn. Battlefield 2: Euroforce is het eerste betaalde uitbereidingspakket dat uit zal komen, later volgt nog Battlefield 2: Armored Fury.

Het eerste boosterpack, Battlefield 2: Euroforce zal zeven nieuwe wapens, vier nieuwe voertuigen en acht nieuwe maps bevatten. De maps zullen, zoals de titel al doet vermoeden, zich afspelen in Europa. Een achterliggend verhaal is niet bekend. Het Euro Force-boosterpack zal binnenkort te downloaden zijn vanaf de downloadsite van EA.

Het tweede boosterpack, Battlefield 2: Armored Fury, zul je tenminste twee nieuwe soorten voertuigen vinden en drie nieuwe maps. Meer details zijn er nog niet bekend, maar dit zullen niet de enige toevoegingen aan de game zijn. Vanaf 28 maart zal dit boosterpack te downloaden zijn, ook tegen een kleine betaling.

Te trailer is 9MB groot en hier te bekijken.

  1.   
    Thé YwonUnlimited's avatar

    Weet iemand of je er voor moet betalen bij EA ( je kan hem daar alleen via hun site downloaden) en hoe duuur het dan is? 😮

    EDIT:de trailer ziet er chille uit 😆 8)

  2.   
    Eggie124's avatar

    ziet er goed uit… lijkt me leuk 😆

  3.   
    Cirdan's avatar

    in de buurt van 9 euro

  4.   
    punk's avatar

    ziet er niet slecht uit voor maar 9 EURO 😆

  5.   
    Cirdan's avatar

    je moet dat dan betalen met visa kaart enz..en dat heb ik niet dus..:(

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    ywon de prijs staat in de tekst en je betaald denk ik met visa enzo

    @Jackson15

    dan download je hem toch ilegaal

  7.   
    Kusunagi's avatar

    Pfff. Geldklopperij van EA, laat ze nou eens een fatsoenlijke patch maken die niet 2 bugs eruit haalt en er 10 voor in de plaats zet.