Forbidden Siren naar het witte doek

Horrorgame Forbidden Siren, van de Japanse divisie van Sony Computer Entertainment, zal ook een film krijgen. Men heeft de spellicentie namelijk verkocht aan Ghost House Pictures, een Japanse filmstudio. Deze film gebaseerd op Forbidden Siren (het is nog niet duidelijk of de film dezelfde naam zal dragen als de game) zal een typisch Japanse horrorfilm zijn, en dus een beetje in de stijl van (Japanse versies van) films als The Ring en The Grudge.

Het verhaal zal gaan over een Amerikaanse student die naar Japan gaat om zijn vermiste zus te zoeken. Hij komt uit in een bergdorpje, genaamd Hanuda, waarin blijkt dat er een verschrikkelijk kwaad verscholen zit. De hoofdrolspeler en zijn zus komen natuurlijk in levensverhaal en de film zal gepaard gaan met enkele angstige momenten.

De director van de game werkt nauw samen met de filmstudio om een zo goed mogelijke vertolking van de game te kunnen filmen. Een regisseur of cast is helaas nog niet bekend. Men gaat later dit jaar de film opnemen, en zal waarschijnlijk in 2007 in de Japanse bioscopen draaien. Het is nog niet zeker of de film ook naar Nederland komt, maar dat zal dan wel nóg een jaartje later worden.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ik heb dit spel nooit gespeeld maar ik denk dat ik het niet echt leuk vind

    maar de film of die leuk word is afwachten

  2.   
    Diede's avatar

    Ik heb deze game nog nooit gespeeld, wel heel hard gehoopt dat ie ooit naar de pc/xbox zou komen… helaas… Deze film ga ik zeker kijken!

  3.   
    n00kie's avatar

    diej film word scary ass hell:P

  4.   
    Diede's avatar

    Als die film net zo veel belooft als de filmpejsvan het spel op gametrailers.com dan vind ik het best 😀

  5.   
    Design's avatar

    kheb de game ook nooit gespeeld maar hoop dat de film wel vet wordt, dan ga ik hem mss kijken 😛

  6.   
    Cirdan's avatar

    ik heb eigenlijk nooit van die game gehoord 😳 maar het lijkt me wel leuk;)