Pixar’s animatiefilm Cars krijgt een eigen game

Pixar Animation Studios, de makers van o.a. Toy Story, Monsters & Co, Ice Age, Finding Nemo en The Incredibles, zijn alweer met hun zevende animatiefilm bezig. De film heet ‘Cars’ en vandaag is aangekondigd dat men ook bezig is met een game gebaseerd op de film.

Cars zal een race/adventuregame worden, waarin je met maarliefst 10 auto’s uit de film mee kan doen aan meer dan 50 races. Je zult steeds beter worden en je auto kunnen upgraden. Rainbow Studios zal de PlayStation 2-versie ontwikkelen, en Locomotive Games neemt de PSP-game op zich.

De hoofdrol in Cars is voor Lightning McQueen, wiens stem ingesproken zal worden door Owen Wilson. Lightning McQueen is een auto die veel aan races meedoet in het stadje Radiator Springs, gelegen aan de Road 66. Maar dan ontmoet hij Sally, een Porsche. Samen met andere personages leert hij ontdekken dat er meer is in het leven dan prijzen, overwinning en sponsors alleen. Het beloofd een echt Pixar-avontuur te worden vol humor en leuk ontworpen personage.

Cars komt in juni voor de PlayStation 2 en PSP uit.

  1.   
    Cirdan's avatar

    😆

  2.   
    Design's avatar

    hehe, deze film ga ik waarschijlijk wel kijken, kvind het altijd wel lachen met die pixar films 😀
    maar de games ervan hoeven niet voor mij 😆

  3.   
    Thunderstar's avatar

    precies, meestal zijn filmgames geen aanvulling op de pracht van de film zelf (als het tenminste een mooie film is)

  4.   
    Rijstekorrel's avatar

    cars ? nog nooit van gehoord