Reservoir Dogs game in de maak voor Xbox en PS2?

Jaja, lieve lezertjes, ook vandaag hebben we weer een nieuw geruchtje voor je uit de geruchtenrubriek van het Amerikaanse blad Electronic Game Monthly (‘EGM’). Die meldt namelijk naast het nieuws dat er een Lord of the Rings MMORPG voor de next-gen consoles en een Medal of Honor-game voor de PSP zou komen, meld het Amerikaanse gamesblad ook dat er een Reservoir Dogs-game in ontwikkeling zou zijn.

De makers (er staat niet bij welke developer het spel ontwikkelt) hebben de rechten van deze Quentin Tarantino-klassieker gekocht, maar helaas niet de licencies van de acteurs, waardoor hun gezichten of stemmen niet in de film komen. Het zou een action/adventure worden waarbij je in de huid kruipt van één van de 5 ‘Reservoir Dogs’.

Reservoir Dogs is een film uit 1992 van Quentin Tarantino met onder andere Harvey Keitel, Tim Roth, Michael Madsen, Steve Buscemi en Chris Penn in de hoofdrollen. Ze bereiden de perfecte misdaad voor, maar eentje blijkt een mol te zijn. Wie is het, en kunnen ze de misdaad nog redden?

De Reservoir Dogs-game moet in 2006 nog uitkomen, voor de Xbox en de PlayStation 2.

  1.   
    Rijstekorrel's avatar

    ben je weer bezig superstar lol

    maar had ik al gelezen het spel zegt me zelf niks

  2.   
    Digital Rocker's avatar

    Het is een vette film.. Maar ik denk dat die game weer een slap aftreksel wordt.

  3.   
    Cirdan's avatar

    het lijkt me ook niks

  4.   
    P.M.'s avatar

    Goede film, maar niet echt geschikt voor een game vind ik …