Ubisoft en Free Radical Design bundelen krachten

Ubisoft en Free Radical Design, je weet wel, de ontwikkelaar van die drie TimeSplitters-games, hebben besloten de krachten te bundelen en hebben het voornemen om gezamenlijk een nieuwe actie game te gaan ontwikkelen. Als je dit nieuws hoort, denk je natuurlijk metéén aan een combinatie van Sam Fisher en een Timesplitter, maar zover is het nog niet want er is nog niet eens een titel bekend. Het zal in ieder geval een titel worden voor de wat oudere gamer en zal uitkomen in het fiscale jaar 2006-2007, hetgeen betekent dat het een game voor de next-gen consoles gaat worden en uiteraard voor de PC. Zodra er meer bekend wordt lees je dat uiteraard op Gamersnet.

Jay Cohen van Ubisoft zei er het volgende over:

“Ubisoft is looking forward to working closely with Free Radical, renowned for creating beautiful and engaging gameplay in epics such as the TimeSplitters series. With this game, we plan to take players to a new level of intensity and create an environment at once terrifying, enthralling and impossible to resist.”

Steve Ellis, managing director van Free Radical Design voegde er aan toe:

“We are delighted to benefit from Ubisoft’s collaboration on this title and benefit from its strong experience developing and marketing powerful, innovative action titles.”

  1.   
    Ariose's avatar

    Ik ben benieuwd 😉

  2.   
    Eggie124's avatar

    Dat beloofd wel wat 😀

  3.   
    n00kie's avatar

    jupz dit worden leuke game’s

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    k dacht altijd dat time splitters al van ubi was 😳

  5.   
    Cirdan's avatar

    Cool dit beloofd goeie tijden voor de game industrie:P;)