Quake 4 komt 22 juni opnieuw uit

Bethesda brengt 22 juni Quake 4 opnieuw uit voor de PC en de Xbox 360. De game is zeven jaar geleden al eens verschenen, Bethesda denkt echter dat sommige consumenten het spel gemist hebben:

If you didn’t pick up an Xbox 360 at launch, it’s possible you might have missed out on one of the system’s best launch titles, Quake 4.
Quake 4 is volgens Bethesda de laatste tijd moeilijk te vinden, opnieuw uitgeven is daar een oplossing voor. Gelukkig is de ontwikkelaar niet zo gek om de volle prijs voor de game te vragen. Op de Xbox 360 kost Quake 4 maar 20 euro. De prijs voor de PC is nog niet bekend. Echter, voor de PC is het spel opnieuw uitgeven eigenlijk toch iets minder nuttig: op Steam is Quake 4 namelijk al voor 15 euro te verkrijgen.

 1.   
  Stubborn's avatar

  het is wel te vinden tussen 1 en 3 euro hoor

 2.   
  SonyBoy's avatar

  Ik weet nog dat ik hem vroeger in huis had gehaald, maar hem toen best wel eng vond, maar vooral erg moeilijk, misschien dan toch maar eens oppakken.

 3.   
  mmx's avatar

  Dit is echt vissen naast het net dat ding koop je voor een paar eurootjes ๐Ÿ˜› Ik heb het eerste orgineel nog liggen voor de x360 .

 4.   
  Talska's avatar

  Quake 4 ๐Ÿ˜•

  Nee zonder gein, vroeger was deze game cool. Nu zijn er zoveel games dat deze toch echt afvalt. Maarrr er is vraag naar dus wat l=l ik nou uit me nek ๐Ÿ˜€