Pac-Man niet langer een happertje in Pac-Man World Rally

Namco stuurt een bericht de wereld in, waarin het bekend maakt dat Pac-Man zal verschijnen in een kart-game: Pac-Man World Rally.

In Pac-Man World Rally nemen de gele happer en veertien andere beroemdheden van Namco het tegen elkaar op op de kartbaan. Ze kunnen daar elkaar het leven zuur maken met unieke powerups, Boosting Bottles gebruiken om meer snelheid dan de rest te maken en een power sliding-techniek gebruiken, waardoor ze zonder snelheid te verliezen hele scherpe bochten kunnen maken.

En Pac-Man zou Pac-Man niet zijn, als hij niet zijn tanden ergens in kon zetten! In Pac-Man World Rally kan hij zowel zijn tegenstanders als alle Pac-Dots in de buurt opvreten. Ook kan iedere speler de Power Pellets verzamelen en een speciale kracht in werking zetten, waarmee ze de race helemaal naar zich toe slurpen.

Pac-Man World Rally wordt ontwikkeld door Smart Bomb Interactive en zal in 2006 op PC, Xbox, PS2, PSP en GameCube verschijnen.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    Cirdan's avatar

    ik hou nie van zulke games:P

  2.   
    maine's avatar

    vergeet pacman! IN dEze tijde

  3.   
    WW's avatar

    Lol! Op het eerste gezicht ziet het er niet ens zo onaardig uit, maar moet je die verkeersborden in de derde screen eens zien! 😮

  4.   
    Cirdan's avatar

    haha egt wel:P

  5.   
    Krizzle's avatar

    2e screen bedoel je zeker? Mss is het wel de bedoeling dat die zo hoekig zijn ofzo. Als het niet zo is, dan is het idd wel erg. 😛