Ook een Postal-film in de steigers

De Duitse filmregisseur Uwe Boll heeft de filmrechten gekregen van de gameserie Postal. Postal staat vooral bekend om zijn waanzinnig gruwelijke gameplay waarin je kan doen en laten wat je wilt en iedereen op een zieke manier om het leven brengen. Hehr Boll heeft zich daarom nu al uitgesproken over de film, hij verwachtte al kritiek en daarom zou de film volgens hem een “satirische weerspiegeleling van de samenleving” worden. Of de film net zoals de game een 18+ rating en grootste Kijkwijzer-icoontjesverzameling zal krijgen is niet bekend, evenals het plot van de film.

Uwe Boll heeft al de tegenvallende filmversies van “House of the Dead” en “Alone in the Dark” afgeleverd. Verder is hij op het moment bezig met films gebaseerd op Bloodrayne, Far Cry, Hunter: The Reckoning en Dungeon Siege. De Postal-film moet in 2007 op het witte doek te zien zijn.

 1.   
  Cirdan's avatar

  mooi 8)

 2.   
  Cirdan's avatar

  mooi 8)

 3.   
  Fawaka-W's avatar

  dit word cker een harde film.

 4.   
  Krizzle's avatar

  Uwe Boll is toch die gast die voor heel weinig geld heel slechte films maakt? Ik denk niet dat we van deze film dan heel veel moeten verwachten…

 5.   
  Firef0x's avatar

  wat valt er te verwachten van een film waar je tegen iedereen aanpist of eeen schep tegen zijn hoofd gooit

 6.   
  n00kie's avatar

  veel plezier! 😉