Na het spel ook de Quake 4-website af

Afgelopen week berichtten we over het gold zijn van Quake 4 en nu is ook de website van id Software/Raven Software’s vervolg op Quake II klaar. Zoals gebruikelijk is het een Flash-site, waarop op het moment wat gameplayvideo’s en een trailer te bekijken zijn. De site laat zich vinden op http://www.quake4game.com/.

Aangezien Quake III volledig op multiplayer was gericht, ging het niet verder waar Quake II ophield. De aarde werd aangevallen door het alienras the Stroggs en aangezien een vreedzame samenleving met deze lelijke gedrochten uitgesloten leek, was een tegenoffensief de enige redemie. Onderweg naar de planeet wordt echter het gehele leger uitgeroeid, op een man na. Uiteraard speel jij deze man en wist je al het defensiesysteem en het hoofd van de Stroggs uit te schakelen. De Stroggs kwamen echter terug.

En dat is waar Quake IV verder gaat. Om de Stroggs nu definitief het onderspit te laten delven is er een nieuwe troepenmacht naar de planeet van de aliens gestuurd. Kosten noch moeite worden gespaard om deze missie te laten slagen, waardoor je een gigantisch arsenaal aan wapens en voertuigen hebt. De persoon die je speelt heeft de naam Matthew Kane en is onderdeel van de Rhino Squad.

Lees voor meer informatie onze preview

  1.   
    maine's avatar

    wooww mooie site

  2.   
    Eggie124's avatar

    nette site.. lijpe trailer maar kheb met twijfels over de game

  3.   
    BF2 3001's avatar

    het lijkt me wel een mooi spel maar ik koop hum nie ik spaar al voor Battlefield 2 Special Forches 😀 😀

  4.   
    gamer1's avatar

    ik ga hem ook niet kopen, want ik spaar al voor 3 andere games

  5.   
    inuyasha's avatar

    naaapers van halo2 😮

  6.   
    Fawaka-W's avatar

    hoezo na apers :S

  7.   
    Fawaka-W's avatar

    Quake 4 gereviewd als middenmoter

    Bron: Game Guru Mania

    Het Amerikaanse magazine PC Gamer heeft een review van de full version van Quake 4 geschreven. Ze gaven de game slechts een 70% (dat is dus een 7). Als plus-punten werd de hoeveelheid actie, de schitterende beelden, en de aanwezigheid van de map Q3DM17 genoemd. Maar er waren ook min-punten, zoals een matige plot twist in de singleplayer, ongeinpireerde gameplay, een gebrek aan multi-player bots en er is geen bijzonder aspect te vinden in het gamedesign.

    Bij mij komt dit nieuws vrij hard aan, als echt Quake liefhebber had ik toch liever gezien dat deze game hoge ogen zou gooien. En ja, een gemis aan bots is inderdaad wel een ernstig probleem.