Nintendo ook dit jaar niet op Tokyo Games Show

De Tokyo Games Show, die op 16 tot en met 18 september plaatsvindt in het Nippon Convention Centre in de Japanse stad Chiba, zal ook dit jaar best bijzonder zijn, want er zullen een aantal Xbox 360 (en misschien wel PS3) titels voor het eerst te spelen zijn. Microsoft en Sony zijn dus aanwezig, Nintendo daarentegen niet. Zij heeft namelijk vandaag bekend gemaakt ook dit jaar niet aanwezig te zijn op de TGS. Dit komt niet als een verrassing, aangezien Nintendo al sinds jaar en dag de TGS vermijdt.


Tot een aantal jaar geleden hield Nintendo als alternatief voor de TGS het Spaceworld event, maar hier is zij mee gestopt en hield hiervoor in de plaats een landelijke hands-on reclamecampagne waarbij Nintendo de nieuwste spellen en spelsystemen showde aan de Japanse consument.

Waarschijnlijk zal Nintendo ook dit jaar zoiets opzetten. Al gaan er geruchten dat Nintendo al in augustus meer bekend zou maken over haar nieuwste console, de Nintendo Revolution. Ook denkt men dat Nintendo in de herfst een groots opgezette reclamecampagne voor de Nintendo DS en de aankomende Legend of Zelda-titel in gedachten heeft.

  1.   
    Jackass's avatar

    Hopelijk showen ze iets door middel van reclame of dergelijke de Revolution 🙂

  2.   
    the_supremacy's avatar

    nintendo probeert alles anders aan te pakken, maar of dt slim is…

  3.   
    gamer112's avatar

    ja of dit slim is weet ik niet maar dat merken we van zelf

  4.   
    Fawaka-W's avatar

    ze pakken sinds de N46 alles anders aan.
    maar ze bestaan nog steeds :p

    we zullen zien