Nieuwe veilingsite VGA blijkt succes

Nu een maand na de oprichting van de veilingsite VGA, kunnen de makers toch wel spreken van een geslaagd project. Met 400 leden over de hele wereld en met 470.000 pageviews door 18.000 bezoekers kan met recht gesproken worden over een geslaagde start.

VGA is een soort Ebay waar gamers hun gebruikte/uitgespeelde games kunnen veilen. Het systeem is hetzelfde als bij Ebay, de hoogste bieder krijgt het product. Daarbovenop komen functies als mogelijkheden om te ruilen, meerdere dezelfde producten tegelijkertijd te verkopen, automatische wanted-lists etc.

Op zulke sites wordt vaak freeware als zeldzame software verkocht. VGA gaat in samenwerking met ELSPA de strijd aan met deze vorm van piraterij. Medeoprichter Steve Lucas zegt het volgende daarover: “We zijn verkopers van freeware games dat onterecht wordt vermeld als ‘buitengewoon zeldzaam’ en de hordes illegale kopieën die dagelijks aangeboden worden ook meer dan zat. Daar in tegen zijn er ook écht zeldzame producten verkocht. Evenals op onze bezoekersaantallen zijn we daar best trots op.”

  1.   
    Achilles's avatar

    Da’s fijn voor voor de makers! Ik ben er zelf nog nooit geweest en wist niet eens dat het bestond, maar als het een succes is dan zal ik toch maar eens gaan kijken.

  2.   
    soepieboy's avatar

    kan iemand mij de link geven van deze veilingsite ik kan hem nergens vinden 😕 😕 alvast bedankt

  3.   
    d@nny's avatar

    http://videogameauctions.co.uk/ ik moetst ff zoeken maar ik vond hem op de site van ELSPA

  4.   
    d@nny's avatar

    http://www.gamespot.com
    zoek maar op deze site 😛

    ff kijken of het bij mij wel lukt
    maar dit is niet de eerste keer dat een member sneller is, en vast ook niet de laatse keer 😛

  5.   
    Achilles's avatar

    Na een tijdje is het wel gelukt! Bedankt D@nny voor het proberen!

  6.   
    gamer112's avatar

    edit je post nou eens man en je hoeft niet steeds teposten dat worms 4 mayhem de demo uit is dat heb je al in een ander topic gedaan

    maar ik ga efe kijken op die veilings site

  7.   
    Onweersub's avatar

    Interessante site! En Achilles, Gamer112 heeft wel gelijk. Volgens mij heeft ook haast niemand interesse in die demo.. 😉

  8.   
    Achilles's avatar

    hahahhaha, sorry heb um 2 keer gepost. En ik heb hem zelf nog niet eens gedownload, lijkt me niet veel aan! Ik zag hem toevallig staan op een paar andere sites.

  9.   
    Achilles's avatar

    zo ik haal de Demo daar wel ff weg! staat ie tenminste niet in de weg voor andere!

  10.   
    gamer112's avatar

    haha hey nu vergeet je weer je post te editen lol nou ja voor deze keer zien we het door de vingers lol